Witam, czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak rozpocząć nową sesje w programie, lub gdzie ustawić czas przerwy między sesjami (w hm tak chyba było o ile pamiętam).
Załóżmy że gram sobie godzinkę z 10 min przerwą - gdy wracam ciągnie mi poprzednią sesje. Próbowałem zamykać program, zamykałem poker room, stopowałem import - czasami rozpoczynała się nowa sesja czasami nie...
Z góry dzięki za wszelkie pomocne podpowiedzi. Pozdrawiam
Hej jreekkas,
rozumiem, że sprawdzałeś w zaznaczonej poniżej zakładce?
Spoiler

Wydaje mi się, że jeżeli rozpoczynając przerwę wyłączysz PokerStars, zatrzymasz import rąk i wyłączysz PokerTrackera to sesja w programie zostanie zakończona. Ale tak jak napisałem, tylko wydaje mi się, bo nigdy tego nie sprawdzałem.
PokerTracker 4 nie posiada niestety opcji gdzie mógłbyś ustawić długość przerwy albo moment zakończenia sesji (np. brak importu rąk przez 5 min = koniec sesji). Znalazłem natomiast informację, że nowa sesja jest rozpoczynana automatycznie jeżeli przerwa trwa 30 minut lub więcej.
Pozdrawiam,
Bartek
Ok dzięki za info - przynajmniej wiem, ze niczego nie przegapiam tylko "taki mamy klimat"... (po włączeniu wyłączeniu czasem jest nowa sesja czasem nie ) Z tymi 30 minutami też różnie bywało. Po kilku godzinach z zastopowanym importem nadal kontynuował sesje
Może to nie jest jakiś problem, ale to tak strasznie denerwuje