Cześć
Grałem z gościem hu i na początku gry powiedział ze mam niezłe ROI jak go zapytałem skąd to wie to powiedział ze ma program który mu to pokazuje.
Wiecie może jaki to mógł być program? Ja obecnie gram hu hyper-turbo na 7 na PS używam tylko HM2 a i to jest prawie nie potrzebne, nie długo zamierzam wskoczyć na 15.
Kiedyś słyszałem że najlepsi gracze hu w ogóle nie używają żadnych programów ale w sumie nie wiem ile w tym jest prawdy. Jakie są wasze odczucia odnoście programów do hu mi sie wydaje że nie są szczególnie przydatne ale może się mylę może przydałby sie jakiś program do selekcji stołów? Ja gram jak leci i idzie mi nieźle. Także proszę o porady dotyczące programów do gry w hu czy są potrzebne a jeśli tak to jakie polecacie. Z góry dzięki za pomoc.
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
3
Użytkownicy
0
Reakcje
684
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
Moderator
Kiedyś standardem był:

Wtedy korzystając z ich HUD-a widzisz z kim grasz - w sensie jaki ma ROI w danej odmianie i stawkach, ile gra dziennie itd. - krótko mówiąc: zawodowiec czy amator.
Nie wiem jak jest obecnie. Pewnie są inne podobne strony.
Problem w tym, że na sharkscope, każdy może się zablokować. Ale blokada lub jej brak, też jest informacją.
Swoją drogą warto odwiedzić tego typu strony i poblokować swoje staty.