Witam!
Potrzebuję pomocy. Kupiłem kiedyś PT3 na mikro stawki teraz chciałbym wykupić pełną wersje. Pojawia się problem ponieważ "zniknął" mi gdzieś na kompie mój "registration code". Nie mam nigdzie zapisanego. Da radę go jakoś odzyskać?
Witam,
Zaloguj się na swoje konto na stronie PokerTrackera, tam jest dostępny kod
Pozdrawiam
W tym problem, że nie pamiętam danych tamtego konta (login i hasło).
Teraz zrobiłem nowe konto, mam jakiś nowy kod i planuję z tego dokupić cała wersję. Przejdzie takie coś?
Ale skąd wziąłeś ten nowy kod. Jeżeli zwyczajnie go kupiłeś, to nie ma żadnego problemu
Do przypominania hasła nie potrzebujesz loginu, wystarczy email
Pozdrawiam
mam identyczną sytuację, dosłownie.
Kupiłem kiedyś kod, login i hasło od jakiegoś gościa, a potem zgubiłem tę kartkę z całym info. PT3 cały czas mi hula, ale jak będę chciał rozszerzyć wersję to muszę kupić wszystko od nowa.
kilkasz help---> about i masz podane na kogo jest zarejestrowany program i na jaki adres email. ale jak nie masz hasła ani dostępu do tego adresu email to nic nie zrobisz.
Choć jeśli masz jakieś randomowe konto to pewnie kupiłeś za 5$ wiec wiele nie stracisz...
Ok, udało się...
Zrobiłem konto na moje dane, takie same jak poprzednio i udało się dokupić całą wersję PT3. Wszystko działa jak należy.
Mam jeszcze jedno pytanie. Wcześniej grałem trochę na NL50 i czy da radę teraz zainportować tamte rozdania. Gram na Poker Heaven i na dysku zapisuję mi się w formacie nie do odczytu.