Przejdź do forum
[pytanie] Letnie sz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] [pytanie] Letnie szalenstwo

49 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
5,845 Wyświetlenia
lucXsus
PokerStrategist

Jeżeli pomiędzy 17 maja a 30 czerwca (dzień po wielkim finale Euro 2008) 10 twoich znajomych zarejestruje się na PokerStrategy oraz zbierze po 5 StrategyPoints, uda ci się wykonać zadanie!

wiec uznaje ze promocyjne profity za poleconych sa wlasnie w tym okresie wiec mam 2 pyatnka:

1: Czy cala promocyjna kasa 'ponad norme' jest dodawana na biezaco czy po 30 czerwca?

Pytam bo mam zwerbowanego z 17 maja ktory ma 8SP a po 25$ ni widu, ni slychu i nie wiem czy cierpliwie czekac czy meczyc support ticketami

2: Czy te 50$ po 5SP 'za pierwszego' to przysluguja jesli polecony bedzie pierwszym w okresie letniego szalenstwa (17.05-30.06) czy pierwszym w ogole?

48 odpowiedzi

1. Tak, dopiero po 30 czerwca.

2. Chodzi i pierwszego poleconego w okresie letniego szaleństwa.

Pozdrawiam :)

Czyli kasa za punkty "normalne" będzie dodawana na bieżąco a letnia promocja dopiero po 30 czerwca?

Jeżeli zarejestrowała sie ode mnie 1 osoba to mogę liczyć gdy wyrobi 100 strategy points na 75$ od niej (50 za letnie + 25 normalnie)?

lucXsus Autor wątku
lucXsus
PokerStrategist

1: tak

2: tak

:)

KowalMG
PokerStrategist

jeszcze jedno pytanie mi na myśl przychodzi.
Czy żeby otrzymać dodatkowy bonus trzeba zaprosić 10 osób, czy jak mi ię uda mniej to też dostane po 25$ za osobe ktora uzbiera 5sp?

pytam bo zastanawia mnie ten fragment

by spełnić zadanie, potrzebujesz skompletować własną drużynę piłkarską - więc twoim zadaniem jest zaproszenie na PokerStrategy 10 przyjaciół z twojego klubu, z kręgu bliższych znajomych, ze stolika pokerowego czy też znajomych ze studiów. Jeżeli pomiędzy 17 maja a 30 czerwca (dzień po wielkim finale Euro 2008) 10 twoich znajomych zarejestruje się na PokerStrategy oraz zbierze po 5 StrategyPoints, uda ci się wykonać zadanie!

Mooris
PokerStrategist

faktycznie zdanie dość dziwnie ułożone - nie musisz koniecznie zapraszać aż 10 przyjaciół - lecz jeśli uda Ci się zaprosić taką liczbę weźmiesz dodatkowo udział w losowaniu nagród

Czy okienko w Home po prawej stronie odnosnie "powiedz przyjacielowi" wspolpracuje z Letnia Promocja? Bo mnie sie wyswietlilo ze mam 10$, a teoretycznie powinno byc 50$, czy po prostu LP swoja droga i te dane swoja?

drafu
Oldschool Grinder

blada88 napisał
Czy okienko w Home po prawej stronie odnosnie "powiedz przyjacielowi" wspolpracuje z Letnia Promocja? Bo mnie sie wyswietlilo ze mam 10$, a teoretycznie powinno byc 50$, czy po prostu LP swoja droga i te dane swoja?

pieniadze z promocji beda dodawane dopiero po 30 czerwca - bo wlasnie tez mam taka sytuacje ze mam 35$ z poleconych naliczone normalnie - wiec jesli uzbieram 50$ to czy bede mogl poprosic o wyplate a reszte promocyjnych pieniedzy dopiero w lipcu - czy nie ma mozliwosci wyplacenia do konca czerwca pieniedzy???

Pieniądze z Letniego Szaleństwa wypłacone zostaną dopiero po 30 czerwca, więc jak masz teraz na koncie 35$, to nie będziesz mógł ich jeszcze wypłacić.

Pozdrawiam :)

szum
Poker Player

szybkie pytanie czy przyjaciele zarejestrowani w dniach 17 maja i 30 czerwca są wliczani do promocji letnie szaleństwo?

Bo sobie myślę mam już 2 a tu za chwile się okaże że guzik :P

lucXsus Autor wątku
lucXsus
PokerStrategist

szybka odpowiedz: tak

JacekPL
PokerStrategist

Wszystkie osoby polecone i zarejestrowane w okresie promocji podlegają Letniemu Szaleństwu.

Link Powiedz Przyjacielowi jest powiązany z promocją Letnie Szaleństwo.

Dodatkowe bonusy będą wypłacane po 30 czerwca.

To ja tez zadam pytanie :)

Jeśli mam tylko 2 konta przypisane do PS, a reszte nie to czy mozecie mi wyplacic pieniadze za poleconych np. na PokerStars (Konto nie jest założone z linku PS)?

JacekPL
PokerStrategist

Witaj pokeroman2,

Przelewamy pieniądze tylko na Titana, Party Poker lub Mansion.

Któreś z nich powinno być założone przez konto PS.

Jeżeli nie było, wyślij ticket do naszego supportu.

JacekPL napisał
Witaj pokeroman2,

Przelewamy pieniądze tylko na Titana, Party Poker lub Mansion.
Któreś z nich powinno być założone przez konto PS.
Jeżeli nie było, wyślij ticket do naszego supportu.

Najlepszą opcją dla mnie jest PartyPoker, ale konto zakładałem nie przez PS. Mógłbys podać wzór ticketa? Slaby jestem z angielskiego :/ Dzieki!

Pozdrawiam!

JacekPL
PokerStrategist

Dear Sirs,

My Party Poker account wasn't created via PokerStrategy. But I would like the money for Tell-A-Friend Promotion to be transferred into this account. Is it then possible ?

My Party Poker account name is: i tu wpisujesz nazwę swojego konta na Party Poker.

Trzymam kciuki.

Dostalem taka odpowiedź:

Dear pokeroman2,

sorry, the TAF bonus can only be transferred to accounts which have been created with our bonus code.

Best regards,
pure

mogą mi przelac tylko na konto ktore otworzylem z ich kodu bonusowego :( Na szczescie mam na Titanie :) Pieniadze ktore od was dostane moge od razu wyplacic?

Pieniadze ktore od was dostane moge od razu wyplacic?

Tak =)

Pozdrawiam

Aksolot
Oldschool Grinder

Czy jeżeli mam znajomych, którzy zarejestrowali się na PS jeszcze przed ogłoszeniem promocji, ale nie zdali do tej pory testu, to jeśli do 30 czerwca nadrobią zaległości i uzbierają minimum te 5pkt to dostanę "za nich" kasę według zasad promocji czy zgodnie z tradycyjnymi zasadami?

lucXsus Autor wątku
lucXsus
PokerStrategist

letnie szalenstwo
Jeżeli pomiędzy 17 maja a 30 czerwca (...)

liczy sie data rejestracji, kase otrzymasz wg tradycyjnych zasad