Gdzie znajdę tą funkcję która by włączała statystyki przy każdym z graczy na stole?
Witam,
szczerze powiem, że nie wiem o co Ci chodzi, ale zakładam, że chcesz, aby HUD Ci się wyświetlał. Mniemam, iż jesteś początkującym użytkownikiem HoldemManagera, więc polecam Ci te filmy:
https://polska.pokerstrategy.com/video/#searchtext=salyk&key=all&contenttype=0&gametype=0&tablesize=0&languages=pl,en&levels=basic,bronze,silver,gold,platinum,diamond&lowerlimit=0&upperlimit=100&ob=date&od=desc&page=1&rpp=10
Z nich na pewno dowiesz się jak włączyć HUD na danym pokerroomie.
Pozdrawiam serdecznie
Dobrze mniemasz. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem HM. Filmy okazały się bardzo pomocne. Możesz mi jeszcze powiedzieć albo jakoś przekierować na odpowiedź, ponieważ interesuje mnie: Jak mogę zaktualizować statystyki w czasie turnieju, tak aby po odpadnięciu jakiegoś z graczy i zajęcia tego miejsca przez innego nie pokazywało mi dalej statystyk tego który już odpadł.
Napisane przez nuktap
Jak mogę zaktualizować statystyki w czasie turnieju, tak aby po odpadnięciu jakiegoś z graczy i zajęcia tego miejsca przez innego nie pokazywało mi dalej statystyk tego który już odpadł.
Ręcznie tego się nie da zrobić. Aczkolwiek, wystarczy poczekać na to, aby ten 'nowy' graczy rozegrał jedną rękę i po imporcie tej ręki pojawią jego statystyki, a poprzednie znikną.
Pozdrawiam