Przejdź do forum
Purge hands coś nie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Purge hands coś nie usuwa rozdań

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
309 Wyświetlenia
now87ak
PokerStrategist

Witam,

Mam problem z oczyszczeniem bazy danych.
Wchodzę w purge hands, zaznaczam wszystkie filtry i daję PURGE, niby coś tam robi, ale na pasku tego nie widać i nagle jest, że zrobione.

Później robiłem Full Vacuum tak jak to tutaj wyczytałem w paru wątkach i nadal baza danych tak dużo zajmuje, nadal są w bazie rozdania starsze niż powinny być.

Co robić?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

jeśli wszystko robisz poprawnie, to taka kombinacja (purge hands+vacuum) powinny dać spodziewane efekty.

Czasami pojawiają się błędy w bazie lub problemy z purge hands. Bardzo możliwe, że tak również jest w Twoim przypadku.

Spróbuj wyfiltrować ręce, które chcesz usunąć i usuń je manualnie (zaznacz wszystkie i usuń), następnie później przeprowadź Vacuum.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
now87ak Autor wątku
now87ak
PokerStrategist

A jak mam wyfiltrować te ręce skoro baza była zakupiona? Bo jak ustawię Hero to nie będzie przecież wszystkich.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez now87ak
A jak mam wyfiltrować te ręce skoro baza była zakupiona? Bo jak ustawię Hero to nie będzie przecież wszystkich.

To niestety nie damy rady tego tak zrobić, nie napisałeś o zakupionej bazie ;)

Spróbuj okrężną drogą - wyeksportuj te ręce, które Cię interesuję. Następnie stwórz nową bazę danych i zaimportuj te ręce. Później po prostu usuń tą starą bazę :f_thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat