Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PT4 - niedokładny?

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
703 Wyświetlenia
xDUSZEK
Elite Grinder

Witam,

Próbowałem przefiltrować na milion sposobów tak, aby PT4 mi pokazywał wykres samych 18nastek zawsze urwie jakiś turniej, nawet 2-3h po jego skończeniu, trudno mi dokładnie komuś wytłumaczyć, więc najlepiej zobrazują to screeny.

Tutaj pokazane ile w ciągu sesji zagrane, najdokładniejsza informacja, bo z samego softu.

46 gierek pokazane...

Teraz wykres z tej sesji dla samych 18nastek.

Coś mi przycięło tam, no ale 35 gierek pokazało, 11 gierek nie wiem gdzie jest :f_rolleyes:

A teraz jak sobie ustawiłem, same MTT stoły, to jest prawie dobrze jednak 3 gierek dalej brakuje...

Co może być powodem?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Ktoś coś wie? :sifflote: :sifflote:

Odpowiedz
Cytat
Stafu
Poker Player

ja kiedyś nakryłem HM2 na gubieniu rąk, tak już mają te programy, żyją własnym życiem, ciężka sprawa

Odpowiedz
Cytat
Kubek1988
Legacy Member

Może to banalna kwestia o której godzinie w sofcie a o której w trackerze zaczyna się "today" ? Pewnie to nie to ale nie mam innego pomysłu ;)

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK
Elite Grinder

Też myślałem, że to nie to, ale 0:00 u mnie to 0:00 w PT4 i w sofcie. W południe czasami zagram sobie sitków 50 i pokazuje, że zagrałem 45, dzisiaj to samo... Trudno żebym jeszcze sam sobie miał zapisywać na kartce ile dziennie grałem turniejów z jakim wynikiem itd..

Odpowiedz
Cytat