Przejdź do forum
PT3 uzupełnienie o ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PT3 uzupełnienie o Omahę

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
302 Wyświetlenia
Morales3322
Elite Grinder

Miałem zainstalowany PT3/ opłacona wersja/ i do niego wersję trialową do omahy.

Po skończeniu się triala dokupiłem uzupełnienie PT3 o omahe dostałem kod i nie wiem gdzie go wpisać. Miał może ktoś podobny problem, czy może trzeba odinstalować trackera i pobrać jeszcze raz?

5 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Nie wiem, jak Ty to kupowałeś, ale jeśli masz już Holdema, to kupujesz Omaha: Add-on
Gdzie na stronie PT3 masz coś takiego.

Jeśli kupiłeś Omahe jako zupełnie osobną licencję, to nie wiem, czy da się to połączyć.

Morales3322 Autor wątku
Morales3322
Elite Grinder

zakupiłem w dokładnie taki sposób jak piszesz, po czym otrzymałem nowy kod i nie mam/ nie wiem/ gdzie go wpisać :/

Ja kupowałem tak samo i licencja na omahę została dopisana do mojego konta z holdem'a, nie dostałem żadnego innego kodu i nie musiałem nigdzie nic wpisywać.

Urbi23
Oldschool Grinder

Dokładnie, nie powinieneś nic wpisywać. Twój poprzedni kod na Holdema powinien zostać zaktualizowany i teraz być licencją również na Omahę. Najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że jednak się pomyliłeś i kupiłeś osobno Omahę. Zaloguj się na swoje konto na stronie PT3 i będziesz tam miał listę licencji. Jeżeli jest tak, jak piszemy, to ja bym pisał do supportu, powinni to odkręcić

Pozdrawiam

Morales3322 Autor wątku
Morales3322
Elite Grinder

eh już doszedłem, po prostu przy zakupie uzupełnienia do trackera podałem inny adres email, teraz trzeba to jakoś odkręcić. No i jest nauczka, żeby nie robić takich transakcji podczas gry na 10 stołach :/