Many555 napisał
Mam pytanie jak wylaczyc pokazywanie statystyk na stole ale zeby po kliknieciu pokazywaly sie wszystkie staty gracza ? na stolach widnieje ikonka pt3 lecz staty sie nie pokazuja
Nie wiem, czy dobrze Cie rozumiem, bo nie mogę do końca obejrzeć filmiku wanpiego, ale jeżeli chcesz mieć wyświetlane statystyki i i żeby po kliknięciu Ci się pokazywały wszystkie staty, to spróbuj skonfigurować huda w ten sposób:
Configure>Configure Hud>Configure Hud - Cash, dalej wejdź w zakładkę "Group" i przy Player Stats, tam gdzie jest "Show" wybierz "Show on Table for Everyone", a tam gdzie jest "Popup" daj "None". Później kliknij w Default Popup i przy "Show" wybierz "Popup use only".
U mnie przy takiej konfiguracji wszystko śmiga
MatiKosa napisał
Ja sobie ściągnąłem trial PT3 i w ogóle mi HUD nie chce chodzić, jak włączam Party Poker to przy dziale Party Gaming pisze Not Running...
Spróbuj w zakładce "PartyGaming Configuration" zaznaczyć "Automatically Start With Auto Import", potem w "Directories Configuration" naciśnij Add i wybierz folder, w którym przechowujesz historię swoich rąk na Party (np. C:\Program Files\PartyGaming\PartyPoker\HandHistory\twoj nick na party. Upewnij się czy w zakładce Preferences masz ustawione C:\Program Files\PokerTracker 3\Processed. Też używam wersji trial, więc nie powinno być żadnych problemów
Pozdrawiam!
EDIT: w sumie wystarczyło napisać to co MoroP