Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PT3 - pytanie

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
530 Wyświetlenia

Mam pytanie jak wylaczyc pokazywanie statystyk na stole ale zeby po kliknieciu pokazywaly sie wszystkie staty gracza ? na stolach widnieje ikonka pt3 lecz staty sie nie pokazuja

wanpi ma tak to ustawione na tym filmiku
https://polska.pokerstrategy.com/video/1474
any ideas? :<

mam pelna wersje jak cos

4 odpowiedzi

Ja sobie ściągnąłem trial PT3 i w ogóle mi HUD nie chce chodzić, jak włączam Party Poker to przy dziale Party Gaming pisze Not Running...

Ktoś wie co mam zrobić, żeby mi odpalił HUD czy po prostu w trialu nie dają takich bajerów?

Dodam jeszcze, że w tym Party Gaming Configuration po kliknięciu na Auto Detect wyświetlił się komunikat: Unable to locate Party directories.

MoroP
Oldschool Grinder

No to ręcznie musisz znaleźć ten katalog i wtedy będzie pokazywało.

DrugsOrMe
Oldschool Grinder

Many555 napisał
Mam pytanie jak wylaczyc pokazywanie statystyk na stole ale zeby po kliknieciu pokazywaly sie wszystkie staty gracza ? na stolach widnieje ikonka pt3 lecz staty sie nie pokazuja

Nie wiem, czy dobrze Cie rozumiem, bo nie mogę do końca obejrzeć filmiku wanpiego, ale jeżeli chcesz mieć wyświetlane statystyki i i żeby po kliknięciu Ci się pokazywały wszystkie staty, to spróbuj skonfigurować huda w ten sposób:
Configure>Configure Hud>Configure Hud - Cash, dalej wejdź w zakładkę "Group" i przy Player Stats, tam gdzie jest "Show" wybierz "Show on Table for Everyone", a tam gdzie jest "Popup" daj "None". Później kliknij w Default Popup i przy "Show" wybierz "Popup use only".

U mnie przy takiej konfiguracji wszystko śmiga :)

MatiKosa napisał
Ja sobie ściągnąłem trial PT3 i w ogóle mi HUD nie chce chodzić, jak włączam Party Poker to przy dziale Party Gaming pisze Not Running...

Spróbuj w zakładce "PartyGaming Configuration" zaznaczyć "Automatically Start With Auto Import", potem w "Directories Configuration" naciśnij Add i wybierz folder, w którym przechowujesz historię swoich rąk na Party (np. C:\Program Files\PartyGaming\PartyPoker\HandHistory\twoj nick na party. Upewnij się czy w zakładce Preferences masz ustawione C:\Program Files\PokerTracker 3\Processed. Też używam wersji trial, więc nie powinno być żadnych problemów ;)

Pozdrawiam!

EDIT: w sumie wystarczyło napisać to co MoroP :P

HUD'a jutro dokładnie wypróbuję, bo dziś już nie będę miał czasu, ale po zrobieniu wszystkiego co napisał DrugsOrMe przy PartyGaming już pisze Running, więc jest dobrze. Także myślę, że HUD mimo wszystko zadziała.

Dzięki wielkie za pomoc.

Pozdrawiam.