Przejdź do forum
PT3 - kilka pyt. od...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PT3 - kilka pyt. odnośnie HUDA

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
400 Wyświetlenia
borello
PokerStrategist

Od dzisiaj "wdrażam" się w PT3. Mam kilka pytań odnośnie HUDA.

1. Jak skasować / wyczyścić statystyki dot. konkretnego gracza w HUDzie podczas gry? -> Chodzi mi konkretnie o sytuację, w której gram po raz kolejny z gościem, z którym grałem kilka dni wstecz - przeciwnik dosiada się a jego styl gry jest zupełnie inny a co za tym idzie dochodzi do przekłamania stat.

2. Jak usunąć konkretne wartości w konfiguracji HUDa - np "W$SD when call" itp - nie widzę tam nigdzie opcji usuń, na klawisz delete też nie reaguje. Chciałbym zostawić sobie jedynie te funkcje, z których korzystam, aby nie tracić czasu na odszukiwanie interesujących mnie pozycji podczas gry.

Z góry dzięki za pomoc, pytania pewnie są banalne, ale jakoś nie potrafiłem znaleźć na nie odpowiedzi. Pozdr

5 odpowiedzi
aldon7
Elite Grinder

https://polska.pokerstrategy.com/video/14165/

powinno pomoc :D

borello Autor wątku
borello
PokerStrategist

Chodziło mi jak narazie jedynie o te 2 opcje, ale cóż jak muszę to przebrnę przez całą produkcję. Dzięki ;)

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Na drugie znajdziesz odpowiedź w filmie, natomiast pierwsze jest nieco bardziej skomplikowane

Możesz tu albo ustawić, aby HUD wyświetlał Ci dane z tylko x ostatnich rozdań (Configure HUD, zakładka trzecia), albo w ogóle kasować ręce z x dni wstecz (Database Management > Purge). Nie wiem po co chcesz to robić na tak małej przestrzeni czasu jaką opisujesz, ale Twoja decyzja ;)

Pozdrawiam

borello Autor wątku
borello
PokerStrategist

Dzięki za odp. Przy okazji gratuluję dobrej produkcji. Nie chcę tego robić w chwili obecnej, ale jestem po filmiku jednego z trenerów, który mówił o ewentualnym usuwaniu starych statystyk i niestety nie powiedział jak. Teraz dzięki Tobie już wiem, także dzięki.

Z tym usuwaniem statystyk w HUDZIE to trzeba każdą pozycję po kolei? Tak zrobiłem, ale było to dość uciążliwe (wszystko x5). Nie ma jakiejś opcji zaznaczenia? Wykorzystuje PT do Husng także jest mi potrzebne ok 50% statów z tych, które są domyślnie.

Podczas użytkowania pojawiła mi się jeszcze jedna kwestia. Mianowicie czy da się ustawić aby PT ładował mój config jako domyślny? Podczas każdej gry PT ładuje default config i za każdym razem muszę włączać moje ustawienia ręcznie. Nie jest to specjalnie uciążliwe, ale.... ;)

Urbi23
Oldschool Grinder

Przełączasz się na własny config i wciskasz Make cuurent profile default for table type

Pozdrawiam