Mam Jeszcze 1 pomysł co może być źle otóż przy instalacji pojawia się takie okno i nie mogę przejść dalej chyba że odznacze na górze kwadracik instal as a service. Wcześniej zainstalowałem PostgreSQL z odznaczeniem tego kwadracika a może trzeba go zostawić i coś wpisać w haśle nie wiem jak macie jakieś pomysły to piszcie 
Oczywistym jest, że Postgres musi sie uruchamiać jako serwis. Teraz tak, w którym etapie Ty teraz jesteś? Bo wnikając w Twój problem się naprawdę zgubiłem. Przyznam się, że jeszcze nie oglądałem filmów Urb'iego, bo nigdy z tym raczej problemów nie miałem, a jak już, to sobie sam radziłem.
Tak czy siak, reasumując. Instalujesz postgres'a i zakładasz bazę danych. Postgress działa w taki sposób jak tutaj piszesz - jako serwis. (Panel Sterowania -> Narzędzia Administracyjne -> Serwisy). Zajrzyj tam i zobacz, czy na liście masz w ogóle serwis postgress'a. Zobacz prawym przyciskiem myszy na jakiego użytkownika jest on zainstalowany.
Na tym rysunku co wkleiłeś powyżej, to musisz ustawić Account name, to imię użytkownika, którym logujesz się do systemu. Account Domain wymaż, bo w domenie chyba nie jesteś co? Moim zdaniem powinieneś podać:
Service Name - dowolna
Account Name - nazwa profilu na którym jesteś
Resztę pól zostawić puste...
Wtedy masz już pierwszy krok do instalacji PT3.
Dzięki za pomoc ale chyba sobie sam poradziłem. Ściągnałem Ccleanera i usunalem bledy rejestru, później usunalem jeszcze ręcznie z fazą postgres i PT3 sam instaluje teraz baze danych takze chyba wszystko w porządku. Napisze jak sie zainstaluje
No racja, mam po angielsku wszystko, dlatego też czasem mam problem z tłumaczeniem :). Ja siedzę w obcym języku
Napisane przez Wojtalenko
Może by jednak sprobować z tym usuwaniem rejestru tylko że jak usuwam pliki postgres to zostaje mi jeden plik którego nie da się usunąć nie wiem czy tak ma być.
Z rejestru nie ma prawa nie dać się usunąć wpisu, o ile nie jest on systemowo chroniony lub aktywny, co w tym wypadku nei zachodzi. Ale skoro sobie poradziłeś to super
Przyznam się, że jeszcze nie oglądałem filmów Urb'iego, bo nigdy z tym raczej problemów nie miałem, a jak już, to sobie sam radziłem.
W moich filmach nie ma nic o tego typu problemach, bo zakładam, że oglądający je mają "czyste konto" i instalują PT od początku i jako pierwsze
Jak bym chciał nagrac film o rozwiązywaniu problemów, to musiałbym je sobie najpierw sam stworzyć
Pozdrawiam
Ok dzięki wszystkim za pomoc już sobie poradziłem z instalacją. Zajęło mi to co prawda tylko 2 dni ale ważne, że poszło. Teraz tylko sie pobawić z ustawieniem tego wszystkiego ale to mam wszystko wyjaśnione w filmiku Urbiego.