Przejdź do forum
PS - problem z aktu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PS - problem z aktualizacja?

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
298 Wyświetlenia

Witam, nie dawno zmieniłem komputer a wraz ze zmianą zostałem zobowiązany do zmiany xp na viste, dodatkowo posiadam antyvirus o nazwie McAfee którego nigdy wcześniej nie używałem.

Problem wygląda mniej więcej tak:
Gdy uruchamiam pokerstars z skrótu dostrzegam, że program jakby pomijał próbę aktualizację softu. Pomimo tego program włącza się a ja mogę się zalogować - wszystko wygląda cacy. Wybierając dowolny stół program odapla go - pokazuje graczy itd. ale zaraz po tym całe oprogramowanie przestaje odpowiadać.

Generalnie to działa ponieważ właczona jest zgodność z Xp podczas uruchamiania. Bez tej opcji program wogóle nie chce się włączyć ponieważ nie może nawiązać połączenia ze "stroną". W McAffe mam dodane wszystkie pliki z starsów do zaufanych. Próbowałem reinstalacji i innych zwyczajnych zabiegów ale nic nie pomaga. Próbowałem odaplic ten pliczek updateonline.exe ale pojawia się problem z dostępem do tej ich strony...

Moje umiejętności w posługiwaniu się komputerem mogę określic jako dobre

Bardzo prosiłbym o pomoc,

2 odpowiedzi
kopoland
BlackMember

Proponuje napisać wiadomość do supportu na PokerStars ( można pisać po polsku )

Ogólnie nie mam za dużego pojęcia co do systemu Vista, jednak poleciłbym zastosować standardową procedurę czyli wyłączyć wszystkie zapory sieciowe, antywirusy itp. Jeżeli po wyłączeniu tego Starsy będą działać to wiadomo gdzie szukać błędu. Daj znać jak Ci poszło

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wysłane,
Teraz tylko czekać :(