Przejdź do forum
Przyjmę klucz do P4

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przyjmę klucz do P4

6 Posty
5 Użytkownicy
4 Reakcje
1,567 Wyświetlenia
Redaktor
PokerStrategist

Witajcie,

wracam do pokera z ograniczonym budżetem. Straciłem mój stary klucz i nie wiem czy będę w stanie go odzyskać. Jeżeli ktoś posiada klucz którego nie używa i jest skłonny mi go przekazać lub użyczyć na jakiś czas aż stanę pokerowo na nogi, poproszę.

Zawsze spłacam swoje długi wdzięczności. Zawszę dotrzymuję słowa.

Ewentualnie, może ktoś pokaże mi jak odzyskać klucz którego używa program na moim komputerze stacjonarnym, którego nie będę już używał i właśnie go odłączam, bez dostępu do konta z którego ten klucz został zakupiony.

Pozdrowienia,
Redaktor

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Ja do stycznia nie będę grać więc mogę Ci pożyczyć klucz :) . A w styczniu to nie wiem czy wrócę więc :yaoming:.
Podeślę Ci go dzisiaj po 16 :gl:

Odpowiedz
Cytat
wezuwezu
Oldschool Grinder

Jak cos to mam do odsprzedania licencje Pt4 Holdem all stakes ( na dwa komputery). Sprzedaje z calym kontem na stronie pokertrackera. Moge wystawic na allegro. Koszt 45$

Odpowiedz
Cytat
Redaktor Autor wątku
Redaktor
PokerStrategist

Napisane przez dawid327
Ja do stycznia nie będę grać więc mogę Ci pożyczyć klucz :) . A w styczniu to nie wiem czy wrócę więc :yaoming:.
Podeślę Ci go dzisiaj po 16 :gl:

Brzmi fantastycznie, byłbym zobowiązany.

Zaakceptowałem zaproszenie.

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Są programy co pokazują klucze zainstalowanych aplikacji na komputerze np keyfinder. Masz zarejestrowany program na dany mail wiec pewnie wysłali ci klucz na twój adres mailowy... Pisz do supportu może podeślą jeszcze raz.

Odpowiedz
Cytat
trinec
PokerStrategist

jeśli masz dostęp do tego kompa z zainstalowanym PT4 z tym kluczem to znajdziesz go w pliku:

w ścieżce: C:/Users/xxx/AppData/Local/PokerTracker 4/Config
wystarczy że go otworzysz notatnikiem i kod znajdziesz przy pozycji RegistrationCode

Odpowiedz
Cytat