Cobyscie doradzili do gry na party pokerze? ja sie kompletnie nie znam na programach pokerowych, sledze swoja gre tlyko PT3, ale pewnie to eni wszystko co mozna robic, istnieje jakiś HUD co by naprzykład zapisywał staty gości i je wyświetlał na stole?:)
Witam,
PT3 wyświetla na stołach HUDa. Skoro możesz śledzić swoją grę, oznacza to że ręce są poprawnie zapisywane. HUD nie uruchamia sie bo
a) grasz na stołach No DP (bez ochrony przed rozłączeniem)
b) masz soft po polsku
c) masz starszą wersję PT niż 3.07.4
Dokładna konfiguracja w moim filmie o PT, który już lada dzień powienien sie ukazać, bo Filip ma już go dostarczonego
No to dorbze, poczekam na film, bo mam i starego PT3 v 3.00 i przedchwila sciagnalem triala tego najnowszego i nei moge zadnego huda odpalic:(
Zakładka Import, klikasz Begin Auto Import, czyli PT3 automatycznie importuje HH gdy coś pojawi się w folderze klienta poker roomu podczas gry, a jednocześnie z tym samoczynnie wystartuje też HUD.
Jeśli PT jest skonfigurowany dobrze, to powinno być wszystko OK.
Ewentualnie jeszcze po prawej możesz ustawić ścieżkę do katalogu z historią rozdań w PP, ale PT3 powinien znaleźć to automatycznie.
lol nei iwem ja chyba jakis lewy jestem:) nei ma tam za duzo opcji configuracji, a autodetect nei dziala, jak daje recznie to tez eni bardzo, daje tez auto import z party i niby sie wlacza ale huda nie ma, probowalem i ze starym i z nowym lol, chyba msuze poczekac na film:)
Stary nie działa i działać nie będzie
Nowy nie działa, ale co konkreetnie? Importują sie ręce?
tak, caly database chodzi bez zarzutu , ale nei moge huda odpalic w zaden sposob:(