Witam jest propozycja dla graczy którzy łatwo TILTUJĄ jak złapią bad beat szczególnie od jakiś donków na niskich limitach wiadomo co potrafią sprawdzać i ile to czasami kosztuje nerwów, a tych pełno zawsze.
Kilka miesięcy temu była wzmianka o tym programie w info i pisano że będzie testowany jak tylko zakończą się jego testy ale jak na razie cisza (chyba że coś przegapiłem). Program działa od dobrych 2 miesięcy i jest godny polecenia http://www.insuredplay.com
Działa na zasadnie ubezpieczenia od bad beatów sami sobie ustalamy jaki zakres procentowy chcemy ubezpieczać i sumy oraz rodzaj gier.
Jest na początku ich stronki to pokazane i działa tylko gdy wchodzimy allin Preflop, Flop, lub Turn np AA vs KK 80%-20% preflop pula 100$ jeśli wygramy mamy +50$ - 20$ :nh (to musimy zapłacić za ubezpieczenie) = zysk 30$ a jeśli przegramy to wypłaca na na konto 80$, w długim okresie czasu wychodzi na to samo ale bad beaty mamy gdzieś, jeszcze dochodzi ich prowizja kiedyś była duża kilka procent ale teraz zeszli dosyć mocno bo jest 1,5% i w dół zależy od ilości ubezpieczonych rąk w miesiącu ja mam teraz 0,49% także to są grosze w jeśli to ma zapewnić nam dobrą i spokojną grę.
Polecam ten programik chodzi bez problemów pod siecią Poker Stars innych nie testowałem (jeszcze obsługuje Party Poker i IPoker) z wypłatami nie ma problemów na MB lub Neteller.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem bo używam go cały czas i nie narzekam czasem trochę szkoda jak trzeba płacić często ubezpieczenie a nie łapiemy bad beatów (w tedy widać że jednak poker to matematyka i w dłuższym okresie czasu jednak dobra gra przynosi zyska ) ale jak ktoś się łatwo denerwuje to polecam, z tego co zauważyłem to pieniądze za ręce wygrane i przegrane które oni my wypłacają za ubezpieczenia w długi okresie czasu jest równa.
Tak że jeśli ktoś akceptuje bad beaty i nie ma z tym problemów to programik nie jest mu potrzebny ale jeśli macie z tym kłopoty to POLECAM WARTO :))
Może AA vs KK to nie jest dobry przykład na bad beat ale chciałem pokazać jak to się liczy ale na ostatnio miałem takie zagranie
ja 33 - donk KJ / Flop AJ3 93%:7% i spr mój allin i dotał run run flush można się zdenerwować