Przejdź do forum
program do ułatwien...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

program do ułatwienia multistolikowej gry

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
371 Wyświetlenia
djseeed
Oldschool Grinder

Cześć,

szukam programiku który by mi zamieniał bądź dosyć przejrzyście pokazywał ilość bb podczas gry,to ma TN2 i (jak się przed chwilką dowiedziałem) starshelper.
dodatkowo szukam programiku który by mi rozstawiał okna w zależności od stopnia zaawansowania sng tzn w jednym staku pre ante kolejny ante i powiedzmy kolejne 3-4 to stoły finałowe lub in the money w zależności od rodzaju sng.
Proszę o pomoc w szukaniu bo jakoś mi to idzie pod górkę :facepalm:

Zainstalowałem sobie nawet dziś trialową wersje TN2 ale jak już wspomniałem poza pokazywaniem ilości BB nie znalazłem rozmieszczania stołów względem moich wymagań.

oczywiście dopuszczam do siebie myśl że funkcja którą szukam jest w TN2 na wyciągnięcie ręki ale ja jestem zbyt tę...... :why: żebny ją znaleźć.

Dodatkowo jeśli ktoś by miał po ręką linka do instrukcji w języku POLSKIM jak się obchodzić z TN2 to ma u mnie :fdrink.

z góry dziękuję za pomoc.
Dj

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
witrenko
PokerStrategist

Placemint w nim możesz ustawić sobie stoły wg ante, blindów i rodzaju SNG jakie odpalasz. Są na youtube toturiale po ang gdzie jest wszystko ładnie wytłumaczone. Podpowiem tylko, że jeżeli chcesz odpalać różne SNG to musisz tam powiawić się z REGex listami ale też do zrobienia :fuckyeah GL :sdrink

Odpowiedz
Cytat
djseeed Autor wątku
djseeed
Oldschool Grinder

szukam sobie i szukam i znalazłem rzecz oczywistą a mianowicie tabel optimizer....
zastanawia mnie tylko czy ma on możliwość rozrzucania stołów tak ja tego chciałem, tu prośba jeśli ktoś wie to niech napisze.

#Witrenko
Placemint, bardzo ciekawa opcja. Przejrzałem kilka filmików na YT ale nie znalazłem informacji o tym że przerzuca stolik w inną lokalizację po zmianie "granicznych" blindów, jeśli byś Był tak dobry i mi dał linka do takiego filmiku lub polskiego opisu programu to bym był bardzo wdzięczny.
Nie znalazłem też info o wyświetlaniu ilości bb np w postaci popupów

poza tym znalazłem informację o TN2 że strasznie zawala ram w komputerku więc definitywnie będę musiał z niej zrezygnować.

co do otwierania sng znalazłem to:
Oprogramowanie do rozstawiania stołów

wypróbuję dziś wieczorem i wierzę że choć jeden problem będę miał już za sobą, bo przyznam że sposób otwierania sng w TN2 był troszkę irytujący, a mianowicie nie trzymał się wyznaczonych granic i otwierać chciał ponad to co mu się ustawiło... ?(

A może ma ktoś jeszcze inną propozycję.......

Odpowiedz
Cytat