Przejdź do forum
Problemz hudem w H...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problemz hudem w HM

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
368 Wyświetlenia
Paluch90
PokerStrategist

Witam mam problem z hudem w HM na full tilcie czyli po prostu staty się nie wyświetlają :P. Na Betfair wszystko działało , już wcześniej na party poker sie coś zepsuło przy mtt ale olałem to bo raczej chciałem sie skoncentrować na 1 sofcie , wczoraj odpaliłem fulltilta chciałem zagrać tylko satelitke do main eventu , kumpel wrzucił mi 5 dolców no i okazało sie , że hud na FT nie działa :(, przeinstalowałem hm'a i oczywiście przestał działać także na betfair , męczyłem sie strasznie, nad ponownym ustawieniem aby zaczął działać , praktycznie powtarzając te same czynności i po prostu za którymś razem zaczął działać na betfair , a że przenosiłem środki dziś na full tilta i oczywiście hud nie działa znów ale straciłem już cierpliwość . wyśle screeny z tych ustawień ( chociaż co do działania nie ma za dużo co ustawiać) no ale może robie jakiś głupi bład którego nie widze .

/
http://yfrog.com/45holdem2p
http://yfrog.com/2tholdem3p

4 odpowiedzi

Witaj,

po pierwsze takie banalne pytanie , czy zapisują Ci się poprawnie ręce z FTP ? i czy importują się na bieżąco do HM'a ?

Pozdrawiam

Paluch90 Autor wątku
Paluch90
PokerStrategist

tak importuje , moge nawet korzystac z narzedzia , all active players , mam wszystkie statystyki , rece , poprostu nie wyswietla...

shovi
Oldschool Grinder

Format C i ogień - nie ma wyjścia

shovi
Oldschool Grinder

Jezu, nie chce mi się już poprawiać tego posta po raz setny raz... sry... mialem lekkie zamieszanie na stołach;)
Też mam problemy u siebie, z tym że ze słoniem i wygląda na to, że jedynym raturnkiem w takich sytuacjach jest własnie format. Ja próbowałem się jeszcze bawić w przywracanie systemu, ale po 5 razie to już chyba większy burdel się od tego na kompie robi...
Także powodzenia w czyszczeniu kompa i daj znać czy się udało. Ja jutro się w końcu zabieram za swój dysk... pozdro