Przejdź do forum
Problemy z wersją 3...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problemy z wersją 3.14

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
338 Wyświetlenia
arnold89
Oldschool Grinder

PT3 w najnowszej wersji nie działa mi poprawnie. Nie auto-importuje rąk (mogę jedynie manualnie zaimportować), nie wyświetla HUDa (to pewnie wynika z braku importowania), po kliknięciu "Stop auto import" zaczyna strasznie lagować aż w końcu się zawiesza. We wcześniejszych wersjach 3.13 nie było takich problemów. Sprawdzałem na P* i na Party, w obu przypadkach to samo. Reinstal trackera nie pomaga. Ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
jabbac
PokerStrategist

zapraszam do wątku: aktualizowanie huda w czasie sesji

też mam podobne problemy

a reinstal idzie do jakiego update'u? bo też planuję go zrobić

Odpowiedz
Cytat
arnold89 Autor wątku
arnold89
Oldschool Grinder

Reinstal robiłem do 3.14 i próbowałem też do 3.13.13.3 Alpha ale to już kompletna porażka, bo stwierdziło że mój registration key jest niepoprany :facepalm: Na chwilę obecną PT3 nie nadaje się do korzystania w moim przypadku.

Odpowiedz
Cytat
jabbac
PokerStrategist

szkoda, że dopiero teraz się odezwałeś, ja zrobiłem reinstall do 3.00 jakiegoś stabilnego

tylko teraz tamten stary też mi nie importuje rąk - widzi stoliki, ale nie nadpisuje rąk, to pewnie wina starej wersji trackera :/

także może mógłbyś umieścić w sieci link do tego 3.13 to się z nim pobawię i dam znać jak coś mi się uda?

np. na kurierze plików?

Odpowiedz
Cytat
arnold89 Autor wątku
arnold89
Oldschool Grinder

http://www.ptrackupdate.com/releases/PT-Install-v3.13.13.3.exe tu masz link do 3.13, sprawdź czy działa jak powinno

Odpowiedz
Cytat
jabbac
PokerStrategist

wysłałem ci PM

Odpowiedz
Cytat
arnold89 Autor wątku
arnold89
Oldschool Grinder

jabbac, odpisałem

Problem rozwiązany, pomógł reinstal postgreSQL z wersji 9.2.2 na 8.4