Przejdź do forum
problem ze statysty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem ze statystykami..

32 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,835 Wyświetlenia
Kurczak84

Witam,
Mam nastepujący problem ściągnąłem triala, wszystko śmigało aż miło i nagle w momencie jak zostało mi 17 dni do końca przestały mi się wyświetlac statystyki, holdem manager załącza sie na stolikach z tym że pisze " waiting for hands.." no i tak moge czekać godzinami a statystyk nie widać. Co zrobić ??

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi
ktosik

Hej

Proponuję update HM2 do najnowszej wersji, to powinno rozwiązać problem.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

Witam,
Zapomniałem wspomnieć że oczywiście updatowałem hma do najnowszej wersji i wciąż ten chory napis waiting for hands... i jak tu życ sie pytam co dalej reinstall managera?
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

czekałem specjalnie po 40 min i nadal nic sie nie dzieje ..

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez Kurczak84
czekałem specjalnie po 40 min i nadal nic sie nie dzieje ..

Wygląda na to, że nie pobiera rąk. Ja bym szukał problemów z zapisywaniem rąk na dysk twardy. Sprawdź też swoją konfigurację :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

z konfiguracją wszystko jest niby dobrze.. a jak sprawdzić dlaczego nie pobiera rąk i czy je pobiera ? wszystko zaczeło sie od momentu jak ściągnołem nową aktualizacje PS..

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

dodam ze przeinstalowalem pokerstarsa i nadal to samo takze problem lezy na pewno w Hm2...

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

niestety nie jestem specem od holdem managera i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać :/

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Napisane przez Kurczak84
a jak sprawdzić dlaczego nie pobiera rąk i czy je pobiera ?

To możesz sprawdzić tak -> HH są zapisywane na dysku twardym tam gdzie masz zainstalowany soft do PokerStars - powinien być katalog handhistory.

Kolejnym krokiem do sprawdzenia jest to, czy przy updacie HMa nie zmieniła się ścieżka do tego katalogu z zapisanymi na dysk rękami.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

Sprawdziłem wszystko wedłud FAQ na stronie holdem managera i wszystkie sciezki sa porobione tak jak byc powinny.. Jakis pomysl co to moze byc ? reinstall holdem managera czy co ? zaczynam być załamany faktem ze nagle przestał działać i nikt poki co nie wie co to moze byc ..

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

aha no i jak wchodze w hm w active session to pokazuje mi tak jak bym 2 dni temu gral ostatnio a ostatnich 2 dni jak by wcale nie było ... WTF?

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

widze ze nikt nie wie co zrobić z tym gównem :/ pytanie czy support pomoze..

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Hej

Pozostaje jeszcze przeinstalowanie HMa, bazę na PostreSQL zostaw tylko samego HMa przeinstaluj.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

ktosik a takie pytanko jak przeinstaluje tylko hma to musze jakiegos backupa zrobic zeby mi rak nie usuneło ?

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Nie musisz, ręce są w bazie postgresql a nie w HM.

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Dokładnie tak jak pisze emomaniac

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

dziekuje chłopaki można na was liczyc :P

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84 Autor wątku
Kurczak84

Panowie unistall zrobiłem sciagnąlem najnowsza aktualizacje zainstalowalem i nadal nie pokazuje statystyk :( czy to ze mam archiwum hma w innym folderze moze miec jakis wplyw ? ja juz sam nie wiem co robic po prostu.. :/ mecze sie od 3 dni i nic nie moge zdziałać..

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Hmm dziwna sprawa, jeszcze mi przychodzi do głowy taki pomysł, żebyś przeinstalował od nowa soft starsów. Po odinstalowaniu sotfu usuń wszystkie foldery jeśli jakieś zostaną i potem zainstaluj od nowa oprogramowanie Starsów w nowej lokalizacji zmieniając domyślną ścieżkę i potem w HM wybierz opcję auto detekcji softów.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
greg9666

I co rozwiązał ktoś problem mam to samo, gdzieś czytałem że trzeba zmienić język softu na angielski ale jak to w sumie nie wiem gram na Poker Party

Odpowiedz
Cytat