Witam, mam problem z hudem na speed poker w sieci ipoker. Ogólnie HM2 działa w porządku na zwykłych stołach, lecz na stołach speed rozdania do active session przychodzą z lekkim opóznieniem, druga sprawa, że statystyki w ogóle nie są wyświetlane podczas gry. Ręce są zbierane, bo mogę je zobaczyć w trakcie sesji czy też po tym, jak skończę grać w HM2. Wie ktoś, co może być rozwiązaniem tego problemu ? Zrobiłem już chyba wszystko związane z ustawieniem huda na stołach zoom według instrukcji umieszczonej na forum i wciąż lipa
Gram na winner poker i chyba jest to jeszcze stary wygląd softu, aczkolwiek usunięto waiting listy, więc jakiś update pewnie był. Wygląda to tak:

Masz najnowszą wersję HM2 ? z tego co pamiętam nowy update HM2 słabo działał na starym skinie
yhm pisało ,że jest to updejt do nowego skina więc spróbuj wrócić do starszej wersji i daj znać czy pomogło
Sprawdź czy HM2 nie wyświetla błędów - czerwona lub pomarańczowa flaga, pomiędzy "Feedback" a nazwą bazy.
Gdy brakowało mi miejsca na dysku to nie działał HUD na Zoomie, ale na zwykłych się wyświetlał.
Sprawdziłem i wyskoczyły mi takie rzeczy:

Nic nie dotyczy ipokera, więc raczej poprawa tego nic nie da ?
Napisane przez 123malpa456
Mam podobny problem z HM2. Up
+1
Na nowym skinie (WH) działa na speed, na starym (Winner) działa tylko na wolnych.
Ktoś używa starego skina i mu działa hud na hm2?