Przejdź do forum
Problem z trialem P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z trialem PT3

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
440 Wyświetlenia

problem z pierwszym uruchomieniem wersji próbne 60-o dniowej.
standardowo na początku click continue trial.
wyskakuje okno configure postresql server :
server: localhost
database user: postregs
port: 5432
password: dbpass

są to standardowe ustawienia jake w instrukcji podaje ta http://www.pokertracker.com/products/PT3/docs/?doc=quickguide strona

nie wiem czy muszę wpisać włąsne dane czy co ale klikam connect i widzę komunikat unable to connect : unable to connect to this database. please check the coniguration.

proszę o powstrzymanie się od odpowiedzi takich jak skontaktuj sie z suportem PT3. Najpierw chciałem spróbować tutaj.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

7 odpowiedzi
Urbi23

Witam,

Miałeś wcześniej zainstalowane inne programy trackujące, albo jakiekolwiek korzystające z baz SQL, prawda?

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Miałem elephanta

Urbi23

Dlatego zamiast ustawień domyślnych dla PT musisz wpisać ustawienia domyślne dla Elephanta postgre/postgre

Jeżeli nie zadziała, przeszukaj proszę ten dział forum w poszukiwaniu tematu o zdejmowaniu hasła z baz SQL. Gdzieś tu powinien być :)

Pozdrawiam

DarksMen

mam ten sam problem i nie mogę znaleźć tego tematu ze zdejmowaniem hasła, mógłby ktoś podać link?

Urbi23

Napisane przez DarksMen
mam ten sam problem i nie mogę znaleźć tego tematu ze zdejmowaniem hasła, mógłby ktoś podać link?

Hasło domyślne do bazy danych

DarksMen

No niestety, to nic nie pomogło. Nie mam pojęcia o co chodzi

Urbi23

W takim wypadku odinstaluj trackera, odinstaluj bazę, usuń wszystkie pliki z folderów instalacyjnych, a następnie przeszukaj rejestr w poszukiwaniu hasła postgres i usuń wszystkie wpisy