Przejdź do forum
Problem z PostgreSQ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z PostgreSQL

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
683 Wyświetlenia
LeonineTitan

Witam,

Moj problem polega na tym, ze kiedy mialem win viste zainstalowalem holdem'a z postgresql i wszystko bylo dzialalo. Niedawno zrobilem aktualizacje do win7 i probuje zainstalowac ponownie PostgreSql, ale niestety nie moge tego zrobic poniewaz wyskakuje komunikat ze juz jakas wersja na dysku istnieje i nie moge dokonczyc instalcji. Czy jest jakis program ktorym mozna calkowicie usunac SQL?
Natomiast z wersja ktora pozostala nie chce do konca wspolpracowac z win7.

7 odpowiedzi

Wyczyść rejestr CCleaner.

LeonineTitan Autor wątku
LeonineTitan

Niestety to nie pomoglo. Wszystko tym programikiem zrobilem i dalej nie moge zrobic instalki. Jakies inne pomysly>?

Urbi23

Witam,

Pomóc powinno : odinstalowanie postreSQLa, usunięcie z dysku pozostałych po nim katalogów, wejście w rejestr i przy użyciu ctrl+f wykasowanie wszystkich wpisów zawierających "postgres"

DarksMen

a ja chcę zapytac czy ściągając PostgreSQL z ich strony (i instalując) PT3 będzie normalnie z nim współpracowało?

Urbi23

Nie ma żadnej kolizji, musisz tylko pamiętać wszystkie dane przy tworzeniu

Witam.Czy moglbys mi powiedziec jak zrobic reset? Sprawa wyglada anstepujaco:zainstalowalem kiedys elephanta z poker strategy na ktorym nawet nie uzywalem bo cos tam nie dzialalo ale to nie wazne.W ostatnim czasie zainstalowalem PokerTracera 3 i mi wyswietlal przy instalacji blad.Znalazlem gdzies na forum zebym usunal wszystkie programy i pliki i w dodatku usunol rejestr.Czy moglbys mi poweidziec jak zrobic rejestr?Z gory dziekuje

Urbi23

Usunąć rejestr byłoby ciężko ;) Aby usunąć wpisy związane z postgresem, wchodzisz w rejestr (regedit w oknie Uruchom w menu Start), ctrl+f, wpisujesz postgres, szukasz i wyrzucasz wszystko co się znajdzie :)

Pozdrawiam