Witam
Od kilku dni nie moge polaczyc sie z internetem . Laptop sie laczy z routerem natomiast pojawia sie trojkat przy sieci ktory mowi ze " siec ograniczona " . Wiecie co to moze byc z przyczyna ? Podkresle ze telefon oraz iPad laczy sie z siecia bez problemu .
Bylby bardzo wdzieczny za pomoc
Pzdro !!!
Zakładam że chodzi o router WiFi. Spróbuj na nowo ustanowić połączenie Wifi z poziomu Windows. W prawym dolnym rogu ikonka "schodki", zaznacz swoją sieć i daj rozłącz a następnie połącz.
Dzieki za odpowiedz ale nie zakladalbym tego tematu gdyby wlacz I wylacz siec pomoglo
Witam. Również mam Win8, i chyba ten sam problem. Rozłącza mi neta, najpierw niby trzyma połączenie z ruterem ale transfer staje by za chwile wywalić ikone trójkąta i ograniczyc połącznie. Po rozłączeniu i ponownym połączeniu transfer wraca, by za jakis czas powtórzyć wszystko. Ściagałem nowe stery do karty, również zrobiłem aktualizaje do win8.1
Nic nie pomaga. Laptop Acer Aspire V3, karta Qualcom/Atheros
Napisane przez xSniFF
Dzieki za odpowiedz ale nie zakladalbym tego tematu gdyby wlacz I wylacz siec pomoglo![]()
To jest Windows 8, czy 8.1 ?
1. Spróbuj zainstalować sterownik karty WiFi dla Windows 7
2. Spróbuj na routerze zmienić tryb N (pewnie na takim chodzi) na jakiś inny - sprawdzić czy działa.