Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem z obsługą

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
310 Wyświetlenia
colin666

witam!
od paru dni mam HM2 i szczerze mówiąc nie umiem sie w nim poruszać...gram sng i szukam jakiejś zakładki gdzie pokaże mi sesje rozegrane w danym dniu, nie umiem tego znalezc;/ dodatkowo mam problem z wykresem, znalazlem raport Tournament winnings graph ale chciałbym aby na nim była pokazana informacja o net winnings, a jest sam graf bez zadnego okienka czy informacji ile tam jest wygranych, bo zoom'owac ciagle to uciazliwe, a z ogolnego ciezko odczytac...

co do sesji to widzialem Active session, ale jak skoncze sesje to ona jest pusta, bez grafu i takich tam, dopiero pozniej...jak sadze gdy HM2 uzna ze juz skonczylem sesje tam sie pokazuje w liscie wyboru ta sesja i wtedy moge ja przeanalizowac...uciazliwe...w dodatku tam pokazuje winnings w chipsach a ja bym chcial w $

pomoze mi ktos? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
amoratank

Hej.
Podłącze się do tematu. Mam takie pytanie jak ustawić huda by pokazywał statyski hero że wszystkich rozegranych rozdań, a nie tylko tych z danego stolika? Lub inaczej gdzie taką opcje można znaleźć?

Odpowiedz
Cytat
colin666 Autor wątku
colin666

up

Odpowiedz
Cytat
colin666 Autor wątku
colin666

a ktoś mi powie jak zobaczyć dla turniejów w HM2 zestawienie poszczególnych sesji? dziennie gram 2-3 sesje i nie umiem tego rozdzielić w HMie, a nie chce ciągle filtrować rąk;/

Odpowiedz
Cytat
colin666 Autor wątku
colin666

nikt?

Odpowiedz
Cytat

Cześć panowie,

@colin66
Aby przyjrzeć się sesjom względem dni, bądź z podziałem na sesje proponuję ustawić te zakładki w Reports:

Jeśli ich nie masz, dodasz je pod guzikiem "More Reports"

Wyników niestety nie wiem jak ustawić na $.

@amoratank
Nie da się przy stole widzieć swoich całościowych statsów. Tylko w replayerze.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
colin666 Autor wątku
colin666

wszystko spoko, tylko nie mam takiej zakladki, usuwalem folder z HM'a i nic nie pomoglo...moze to byc przez to ze sciagnalem HM2 od pokerstrategy a nie ze strony HMa?

da sie to jakos dodac jak ktos by mi wyslal ten raport? wystarczy wgrac plik czy trzeba gdzies źródło pozmieniac?

Odpowiedz
Cytat
venatici

Cześć,

nie masz tego raportu, bo on jest tylko dla gier cash!

Ale nie martw się, da się wyfiltrować turnieje tylko z danego dnia, wystarczy, że spojrzysz kilka cm na prawo i zobaczysz zakładkę "Date range" i wybierzesz "Today"

Mam nadzieję, że to o to chodziło :)
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat