Witam,
Mam ogromny problem. Posiadam dosyć starego laptopa (głównie chodzi o system - win XP) i chciałbym zainstalować na nim HM2. Niestety nie jestem w stanie zainstalować wyżej wspomnianego SQL'a. Przejrzałem podobne watki bo pojawiały sie na forum ale nic za bardzo nie pomagało, lub po prostu nie potrafie tego zrobic "dobrze"
próbowałem instalowac PostgeSQL osobno ale podczas instalacji również pojawiały sie błędy. Na moim podstawowym urządzeniu (win7) do gry zainstalowałem HM2 bez większych problemów i wszystko śmiga, a tu takie problemy. Wiem, że słabo to sprecyzowane, ale mało znam się na tych rzeczach. Licze, na jakąkolwiek pomoc. Z góry dzięki.
Pozdrawiam i Powodzenia
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
4
Użytkownicy
0
Reakcje
695
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Witam
Napisz dokładnie jaki błąd występuje (lub najlepiej wrzuć screena). Jeśli próbujesz instalować ręcznie po raz kolejny i masz błędy to najpewniej najpierw musisz skasować użytkownika postgres - start - uruchom - cmd wpisz net user postgres /del
Witam
Najpierw jeszcze raz wszystko odinstaluj, usuń foldery jeśli jakieś zostały po programie, usuń użytkownika postgres i spróbuj zainstalować w innym miejscu np C:\PostgreSQL
Możesz też spróbować innej wersji - http://www.enterprisedb.com/products-services-training/pgdownload (tylko pobierz właściwą, dla 32bit windowsa - takiego pewnie masz)