Przejdź do forum
Problem z Hudem w t...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z Hudem w turniejach

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
225 Wyświetlenia

Witam mam problem z Hudem podczas grania turniejów nic mi się nie wyświetla, natomiast w grach cash wszystko działa jak należy. Widziałem podobny wątek tutaj, ale nie znalazłem odpowiedzi, może więc ktoś pomoże?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
kamil13151
PokerStrategist

Hej Szymon.

Na którym poker roomie? PokerStars? W zakładce Active Session są aktualnie rozgrywane ręce?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Podepnę się do wątku gdyż mam podobny problem. Na Pokerstars hud działa w cashach bez zarzutu natomisat nie działa w turniejach. W active session jest kilka rozdań z początku sesji ale później tak jakby hm przestał je dalej zbierać. Table fider znajduje tylko stoli cashowe ale pod spodem są wyświetlone wszystkjie stołu, łacznie z turniejowymi i przy każdym "0 hands".

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kamil podobnie jak Godek grywam na pokerstars. Problem jest identyczny.

Odpowiedz
Cytat
Kenmor
PokerStrategist

ja miałem podobny problem który znikł po tym jak zmieniłem język lobby na PokerStars. Ale specem nie jestem więc więcej nie pomogę.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kenmor,Kamil dziękuje za pomoc. Już rozwiązałem problem, wszystko jest w waszej instrukcji :

wyłącz HM2 i PokerStars idź do C:Program FilesPokerStars (Program Files (x86) dla 64bitowej wersji). kliknij prawym przyciskiem myszy na PokerStars.exe i wybierz "Właściwości". wejdź w zakładkę "Zgodność" i wybierz "Uruchom ten program jako administrator". Jeśli ta opcja jest na szaro, to dlatego że kontrola użytkownika jest wyłączona i nie musisz nic już zmieniać. zrób to samo dla plików: PokerStarsUpdate.exe, holdemmanager.exe i HudFuncsApp.exe w C:Program FilesHold

Nie wiem jak zmiana języka na angielski w całym lobby nie tylko w historii rozdań, ale na angielskim śmiga, na polskim nie sprawdzałem.

Odpowiedz
Cytat