Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem z hudem

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
413 Wyświetlenia
zebro18

witam, wczesniej mialem problem z hm bo nie wyswietlal sie hud i nie zczytywal rak do programu.
Teraz zczytuje rece ale nie na stolach nie pojawia sie hud, jest tylko okienki ze "waiting for hands"

pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
kamil13151

Hej zebro18.

Czy uruchamiasz poker room i HM2 z uprawnieniami administratora? (Prawym przyciskiem myszy i kliknij "uruchom jako administrator").

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui

Witam,

Mam ten sam problem. Wgrałam aktualizację HM + P*

Uruchamiam jako administrator ręce importuje nie mogę tylko znaleźć ścieżki jaki mam podane w HM2 gdzie to można sprawdzić? Być może to wina tego.

Edit:

Nie wiem w dalszym ciągu na czym polega problem Hud nie chodzi tylko na ZOOM na normalnych stołach chodzi. Mam wersje Small - ale Ona chodzi do 50NL (przynajmniej chodziła miesiąc temu).

Nie mam już pomysłu, czemu chodzi na normalnych stołach, a na Zoom nie? Ktoś przerabiał to i ma jakieś pomysły?

Edit2:

Zoom się pobiera (zły folder był) ale. Statystyki na Zoom nie nadążają. Jakieś pomysły?

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui

Pomoże ktoś?

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Może coś z tego?

Hud Zoom

Mi też ciągle nie działa...

Odpowiedz
Cytat

Hej,

zapraszam do zapoznania się z poradnikiem do HM2:
->Poradnik Holdem Managera

Jeśli mimo wprowadzenia tych ustawień nie będzie działać, dajcie znać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui

Vestelth ogólnie dzięki, ale program jako tako jest mi dość dobrze znany.

Natomiast w dalszym ciągu nie wiem co mi blokuje ZOOM. Normalne stoliki Cash działają bez problemu.

HM2 updates zrobiony - zresztą był najnowszy wgrany. P* zrobiona aktualizacja.

Jedyne co jest jeszcze do zrobienia to ewentualnie wywalenie antywirusa chociaż z tego co pamiętam już ten ZOOM działała na nim. No naprawdę czy tylko ja mam problem z tym HUDEM na zomie, czy ktoś jeszcze?

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

Miałem dokładnie ten sam problem kilka dni temu, po reinstalacji systemu (za zwykłych stołach śmigał HUD, a zoom nie)

Po pierwsze czy masz soft w handhistory w języku nagielskim
Po drugie sprawdź czy masz antywirus ci nie usuną pliku blitz.dll (mi za każdym razem usuwa, nie mogę dodać tego pliku do wyjątków i muszę na na czas odpalanie HM2 wyłączać skanowanie w czasie rzeczywistym).
Po trzecie https://dl.dropboxusercontent.com/u/64810913/HEMGrabbers-Aug18.rar to ściągnij i wgraj do HM2 - jest tam ten plik blitz.dll wykrywany przez większość, jak nie wszystkie antywirusy jako trojan).

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui

A powiedź mi gdzie szukać tego pliku który wywala? To sprawdzę ręcznie czy On jest.

Spróbuje wywalić antywira i zobaczymy.

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

W głównym katalogu HM2 (tam gdzie instalowałeś)

Odpowiedz
Cytat
NoemiSui

Dzięki wielkie. Pomogło.

Więc uściślając jak ktoś ma problem to jak kolega zauważył. Sprawdzić, czy jest ten plik. Jeśli go nie ma - wywalić zaporę i skanowanie w czasie rzeczywistym - ściągnąć HM2 i wgrać na nowo - uzupełni tylko brakujące pliki (góra 1 minuta). I śmiga.

Instalke została zobaczymy jak będzie jak włącze zaporę.

Odpowiedz
Cytat