Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] problem z HUDem

67 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
6,767 Wyświetlenia
maticichy

Dziwna sprawa, ale jak gram więcej niz 9 stolikow to na niektórych nie wyświetla się HUD. Miał ktoś podobny problem? Wiecie może jak temu zaradzić?

66 odpowiedzi
grzesiek

Mam ten sam problem. Pojawił się dzisiaj, wcześniej nie było problemów. Sytuacja dotyczy P*.

blyskacz

same here

salyk

Witam,

ten problem ponoć dotyczy również stolików fast.
P* zrobił update softu i przestało działać.

Jest już wątek na forum HM, więc zapewne twórcy HM będą coś kombinować, aby to naprawić.

http://forums.holdemmanager.com/manager-general/117571-hud-not-working-stars.html#post583361

Trzeba będzie poczekać..

grzesiek

wiadomo ile to może potrwać? ile zwyczajowo trwa naprawianie takich bugów? Strasznie to irytujące ;/

denacikk

mi na zadnym sie nie wyswietla : <

brommy

Napisane przez grzesiek
wiadomo ile to może potrwać? ile zwyczajowo trwa naprawianie takich bugów? Strasznie to irytujące ;/

bez kitu tylko na stołach fast nie działa HUD :(

salyk

Napisane przez grzesiek

Zazwyczaj jest to kilka dni :f_mad:

Guru od HM potwierdził, że są świadomi tego błędu. Póki co, ponoć poprzez TableFinder wszystko działa :f_thumbsup:

brommy

Napisane przez salyk

Napisane przez grzesiek

Zazwyczaj jest to kilka dni :f_mad:

Guru od HM potwierdził, że są świadomi tego błędu. Póki co, ponoć poprzez TableFinder wszystko działa :f_thumbsup:

Faktycznie jak się ręcznie wskaże stolik to działa :)

brommy

a jak to jest z naprawą błędu w HMie?
jakaś aktualizacja się sama ściąga? pytają czy chce się ją ściągnąć?

destrukttt

u mnie na FR tylko na trzech jest HUD. :( :(

brommy

Napisane przez destrukttt

odpal table managera (moze byc na pasku tam gdzie gg/skype) -> table -> table finger -> [czerwony kwadrat z bialym krzyzykiem] ten punkt przenies na stol na ktorym nie masz HUDa -> powtarzać do skutku :D

destrukttt

Napisane przez brommy

odpal table managera (moze byc na pasku tam gdzie gg/skype) -> table -> table finger -> [czerwony kwadrat z bialym krzyzykiem] ten punkt przenies na stol na ktorym nie masz HUDa -> powtarzać do skutku :D

daj spokój :f_biggrin: ale dzięki za radę ale po chwili zrezygnowałem.

brommy

Napisane przez brommy

daj spokój :f_biggrin: ale dzięki za radę ale po chwili zrezygnowałem.

ja bez HUDa nie dam rady grać :P

dodatkowo tam też mam notki :D

destrukttt

Co ci odpierdalają :evil:

klz03

A ja już zacząłem szukać rozwiązania na własną rękę... a tu się okazuję, że pierwszy raz w życiu to nie mój komputer jest zabugowany tylko ich :D

brommy

Napisane przez klz03
A ja już zacząłem szukać rozwiązania na własną rękę... a tu się okazuję, że pierwszy raz w życiu to nie mój komputer jest zabugowany tylko ich :D

więcej zaufania do swojego narzędzia pracy! :D

salyk

Napisane przez brommy
a jak to jest z naprawą błędu w HMie?
jakaś aktualizacja się sama ściąga? pytają czy chce się ją ściągnąć?

Po pierwsze to nie jest jakiś błąd w HMie. Starsy po update coś zmieniły ze stolikami i dlatego HM tego nie obsługuje. :f_mad:

Chwilowo pozostaje używać TableFindera.

Jeśli pojawi się aktualizacja do ściągnięcia to będzie o tym głośno. Warto zaglądać do tego wątku. :f_thumbsup:

maticichy Autor wątku
maticichy

nie wiem jak u innych ale u mnie używając table findera tez mi HUD nie chce wskoczyć. Mam nadzieje, że problem zostanie rozwiązany w miarę prędko.

a o to chodzi! boże.... już myślałem że sypneło mi się coś na kompie i korzystając z okazji, podnieniłem postgresa z 8.4 na wersje 9.0x64 bo sądziłęm że to coś pomoże :D ale lypa... trzeba więc filtr odpalić bez stołów fast :(