Mam poniższy problem:
HUD nie wyświetla mi statystyk graczy na stolikach cashowych, mimo, że wyświetla ich listę. W turniejach i sitach wszystko jest w porządku.
Mam poniższy problem:
HUD nie wyświetla mi statystyk graczy na stolikach cashowych, mimo, że wyświetla ich listę. W turniejach i sitach wszystko jest w porządku.
hud options >> player preferences , zakładka "use for"
Zobacz czy masz zaznaczone odpowiednie rodzaje stolików dla pokerstars.
Witam,
oprócz tego co napisal emomaniac upewnij się jeszcze czy masz pokerstars po angielsku i czy masz aktualną wersję holdem managera
Pozdrawaim
ja mam problem bo mi nie wyswietla statystyk. test huda dziala ale jak go wylaczam to nic, rozegralem 50 rak na stole mtt ustawione mam wyswietlanie po 10. a tak jak pisaliscie o tym 'use for' nie mam takiej opcji w ustawieniach huda, prosze o pomoc gram na P*
a na stole caly czas pojawia sie info ze statystyki sie pokaza po rozegraniu odpowiedniej ilosci rak
Pierwsza sprawa, domyślnie masz ustawione sciąganie rąk w HM w folderze gdzie zainstalowales P*, a są one tak naprawde gdzie indziej.
Druga sprawa ważne jest aby zaznaczyc w P* zapis historii rąk.. i co najważniejsze te ręcę muszą się zapisywać w języku angielskim
ok mozesz mi powiedziec w takim razie jak to wszystko ogarnac ? jak zapisywac te rece z P* i jak je potem do tego elephanta importowac ? w j.angielskim operuje softem od dawna
hmmm sprawdzilem wszystko i mam zapisywane Hand History w j angielskim do tego zapisuje sie w folderze ktorego sciezka jest dokladnie taka sama wpisana w elephancie.. co jest zatem nie ta k?
Napisane przez teleranek88
hmmm sprawdzilem wszystko i mam zapisywane Hand History w j angielskim do tego zapisuje sie w folderze ktorego sciezka jest dokladnie taka sama wpisana w elephancie.. co jest zatem nie ta k?
To jest wątek o HoldemManagrze - całkowicie inny program!
Spróbuj jeszcze zmienić język softu na angielski - jeśli to nie pomoże załóż osobny wątek w tym dziale i opisz swój problem - dotrą tam osoby dobrze znające Elephanta.
Pozdrawiam
Siema.Od niedawna korzystam z PT3 .Mam problem, Hud nie wyswietla mi ilosci wszystkich rak turniejowych tylko te z obecnego turnieju.Jak to zmienic ??
Napisane przez nowakos
Siema.Od niedawna korzystam z PT3 .Mam problem, Hud nie wyswietla mi ilosci wszystkich rak turniejowych tylko te z obecnego turnieju.Jak to zmienic ??
lepiej załóż nowy temat o tytule [PT3]problem z hudem na turniejach lub coś w tym stylu...
będzie większe prawdopodobieństwo, że Urbi tam zajrzy i Ci pomoże.
Przypomnę, to jest wątek o HM więc wszystkie pytania o Elephanta lub PT3 proszę zadawać w innym wątku lub założyć odpowiednio nowy wątek
Pozdrawiam