Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem Z Hm2

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
445 Wyświetlenia

Witam! Po zainstalowaniu wersji trial HM2, włączam program następnie odpalam P* a HM2 nie wczytuje mnie w ogóle jako Hero(NO CURRENT PLAYER). Wie ktoś o co może chodzić ? Dodam, że na początku wczytywał Hero z Netbeta ale wyświetlał pasek HUD'a z napisem WAITING FOR HANDS i dalej nic z tego nie było. Z góry dzięki za pomoc

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Właśnie P* wykrył HUD'a na podobnej zasadzie co NETBET. Pasek HUD'a jest na stole, cały czas WAITING FOR HANDS natomiast w HM2 dalej NO CURRENT PLAYER

Odpowiedz
Cytat

Hej,

zapraszam do lektury naszego poradnika:
-> Poradnik: Holdem Manager 2

Upewnij się, że w obu roomach masz włączony zapis historii rąk i odpalasz wszystkie programy (włącznie z HM2) jako admin. Do tego w Site Options musisz ustawić folery zczytywania rozdań z poker roomów przez HM2 co jest z grubsza opisane w poradniku.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za pomoc, zrobiłem wszystko tak jak trzeba natomiast teraz po uruchomieniu HM2, następuje ładowanie rąk i od razu wyskakuje błąd z Issue Resolution Assistant i program zamyka się, co może być tym razem nie tak ?

Odpowiedz
Cytat

Hey,

ogółem porad na ten problem może być całe mnóstwo. Większość z nich została opisana w tym poście moderatora na forum Holdem Managera 2:
-> forum HM2

Przyczyną może być Firewall, UAC i parę innych rzeczy. W razie czego przetłumaczę. Issue Resolution Assistant to jakaś funkcja pomagająca naprawić ten problem ale długo trzeba by czekać zanim support HM2 przejrzy raport problemu i go rozwiąże. Jeśli powyżej opisane w poście metody nie pomogą to napisz do nich bezpośrednio na:
support@holdemmanager.com.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat