Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z HM2

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
251 Wyświetlenia
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Witam, chciałbym się zapytać czy miał już ktoś podobny problem i jak to to jak go rozwiązać, chodzi o to, że po włączeniu HM2 wszystko działa jak należy, problem zaczyna się dopiero gdy chcę wejść w zakładkę "reports" w tedy wyskakuję błąd "Holdem Manager 2 Error Reports". Dzieję mi się tak już trzeci dzień, próbowałem przeinstalować HM2 ale to nie pomaga, wszystkie inne zakładki działają.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Możesz kliknąć na settings -> restore defaults lub:

Przejdź do
Win7: C:\Users\username\AppData\Roaming\HoldemManager\
WinXP: c:\documents and settings\username\application data\HoldemManager\

Wykonaj kopię zapasową tego folderu "HoldemManager". Następnie usuń wszystko oprócz folderów Database, Notecaddydefinitions, Backups i Config.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pawellllpoker Autor wątku
pawellllpoker
Oldschool Grinder

Dzięki pomogło:)

Odpowiedz
Cytat
Druneski
Oldschool Grinder

Żeby nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj. Mam drobny problem z HM2, w systemie i na platformach pokerowych mam ustawioną naszą strefę czasową, jednak HM2 zapisuje mi sesje na kilka godzin wstecz. Jest to czasem uciążliwe. Czy jest możliwość ustawienia strefy czasowej w programie, ew. w czym może tkwić problem?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

W Hand Importing -> Site Time Adjustment możesz zmienić różnicę czasową pomiędzy poker roomem a Tobą. Tutaj znajdziesz więcej informacji:

http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/101/Options+%7B47%7D+Hand+Importing+%7B47%7D+Site+Time+Adjustment

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat