Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z hm : (

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
853 Wyświetlenia

Po 2 dniach nie grania przestal mi dzialac hm, po uruchomieniu rece sie importuja , jednak nie wyswietlaja sie zadne staty, przy sprobowaniu uzycia table findera wyskakuje okienko " I cant find any unattached hands. Pls w8 until hm has imporeted some"
: ( mam ver.1.12.08

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi

Nie wiem czy to pomoże ,ale ściągnij nowa bo chyba dwa dni temu była aktualizacja i były problemy z HM.Powinno pomóc.Mi pomogło.

http://www.holdemmanager.net/hmbetaupdate

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie pomoglo : ( ale thx za probe

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok poradzilem sobie: )) CLOSE

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam.

W jaki sposób sobie poradziłeś? :)

Następnym razem proszę od razu napisać jakiej platformy problem dotyczy.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84

jokerator jak sobie poradziles ? bo ja od 3 dni mam ten sam problem i ni chuja nie pokazuja sie statystyki :/

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

przylaczam sie do prosby o sposob rozwiazania.

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84

jokerator ??

Odpowiedz
Cytat

Problem rozwiązuje się sam: wystarczy zrobić aktualizacje i jeszcze raz wprowadzić klucz. Po tych dwóch czynnościach wszystko wraca do normy. link do update już został wymieniony powyżej . Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kurczak84

kolego sempre gdyby to było takie proste to nikt by nie pisał, dawno zrobiłem aktualizacje i nadal statystyk nie widac !!

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Czy w oprogramowaniu PokerStars, po update zaznaczyliście aby hand history było zapisywane i czy w HM ustawiliście odpowiednio foldery autoimportu i rozdania są importowane?

Odpowiedz
Cytat

Witam.

Pierwsza aktualizacja HM nie pomogła.

Dopiero jak ściągnąłem po około 30 minutach ponownie tą samą aktualizacje HM, zadziałało.
Mam już HUDa na PS.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
darsOK

u mnie dalej nie importuje i nie pokazuje niczego ;(

dodam, że to po aktualizacji P* się stało , teoretycznie wszystkie ustawienia importu w HM i P* są ok

Odpowiedz
Cytat