Po 2 dniach nie grania przestal mi dzialac hm, po uruchomieniu rece sie importuja , jednak nie wyswietlaja sie zadne staty, przy sprobowaniu uzycia table findera wyskakuje okienko " I cant find any unattached hands. Pls w8 until hm has imporeted some"
: ( mam ver.1.12.08
Nie wiem czy to pomoże ,ale ściągnij nowa bo chyba dwa dni temu była aktualizacja i były problemy z HM.Powinno pomóc.Mi pomogło.
http://www.holdemmanager.net/hmbetaupdate
Witam.
W jaki sposób sobie poradziłeś?
Następnym razem proszę od razu napisać jakiej platformy problem dotyczy.
Pozdrawiam.
jokerator jak sobie poradziles ? bo ja od 3 dni mam ten sam problem i ni chuja nie pokazuja sie statystyki :/
Problem rozwiązuje się sam: wystarczy zrobić aktualizacje i jeszcze raz wprowadzić klucz. Po tych dwóch czynnościach wszystko wraca do normy. link do update już został wymieniony powyżej . Pozdrawiam
kolego sempre gdyby to było takie proste to nikt by nie pisał, dawno zrobiłem aktualizacje i nadal statystyk nie widac !!
Czy w oprogramowaniu PokerStars, po update zaznaczyliście aby hand history było zapisywane i czy w HM ustawiliście odpowiednio foldery autoimportu i rozdania są importowane?
Witam.
Pierwsza aktualizacja HM nie pomogła.
Dopiero jak ściągnąłem po około 30 minutach ponownie tą samą aktualizacje HM, zadziałało.
Mam już HUDa na PS.
Pozdrawiam.
u mnie dalej nie importuje i nie pokazuje niczego
dodam, że to po aktualizacji P* się stało , teoretycznie wszystkie ustawienia importu w HM i P* są ok