witam od dłuższego czasu nie grałem na everst poker, po zmianie softu która nastapiła mam problem pt3, od razu powiem że soft zainstalowany po ang., zapis historii rozdań zaznaczony i pt3 na moich pozostałych kontach pokerowych działa bez zarzutu. autoimport nie smiga wiec zaimportowałem ręcznie, przy imporcie ręcznym ze wskazanego folderu hand histories, pojawia sie komunikat "Unrecognized file format" a przy grz stolikowej pojawia sie Loading hand history file: D:\Poker\Everest\EverestPoker.com\History\4943638\Table\5995301100.xml,
po tym komunikacie nic dalej sie nie dzieje, hud sie nie włącza. byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.pozdrawiam
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
5
Użytkownicy
0
Reakcje
334
Wyświetlenia
4 odpowiedzi
mam ten sam problem z PT3 i brakiem HUD, muszę zawsze przed włączeniem PT3 usunąć pliki z folderu hand history o rozszerzeniu .xml
Witam,
wątek przeniosłem do działu Technicznego, tam szybciej uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrawiam
Witaj viceroy12345,
Tylko, właśnie podczas autoimportu rozdań włącza się HUD. Inaczej tego nie da się zrobić. Tak jak sojowyjarz zauważył Everest Poker należy teraz do sieci iPoker i to jako iPoker powinieneś go konfigurować, sprawdź czy ścieżka do hh jest dobra.
adrianos999 rozdania odczytane przez PT3 powinny być przeniesione do "archiwum" -> opcja Processed Files powinna być zaznaczona -> Auto Import.
Pozdrawiam.