Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem po update

9 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
763 Wyświetlenia
pawcio123
Elite Grinder

Witam
po update nie wyświelta mi statystyk... tylko ilość BB. Czasem po jakims czasie sie odpala jeżeli nie zmieni się stolik. Włączyłem rebulid cache, które robi już sie 12 godz... to jest właśnie to co muszę zrobić?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

po 20 godz zawiesił mi sie komputer... nie wiem czy jeszcze raz to odpalać.. czy to rozwiąze problem? czy chodzi o coś innego

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

nikt :o? rebulid cache/restore/backup? co mam robić by problem zniknął?

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

Przeinstalowałem PT4 i Starsy. Problem jest nadal... Setup assistant włączyłem by podpiąć znów starsy i zgrywa jakieś tam zaległe ręce i stoi pare godz... po restarcie to samo --- >
.html

dodam że mam język ENG no i zapisywanie historii itp
no i ciągle ponawiam pytanie z tym rebulid cache... bo mnie to potrwa ze 3 dni pewnie

Odpowiedz
Cytat
cin3q
Oldschool Grinder

nie jestem fachowcem , ale w moim przypadku wyglądało podobnie . Okazało się , że najprawdopodobniej uszkodziłem bazę danych podczas przerwanego rebuild cache. Pracujesz na jednej bazie czy masz więcej. W pierwszej kolejności sprawdziłbym czy na innej jest to samo.

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

jedna baza danych.. ,więc nadal jestem w korpce

Odpowiedz
Cytat
cin3q
Oldschool Grinder

stwórz nową bazę i zobacz czy na niej hud śmiga

Odpowiedz
Cytat
pawcio123 Autor wątku
pawcio123
Elite Grinder

Na nowej bazie smiga wszystko poprawnie i szybko.
Na starej duzej bazie odpala z reguly statystyki, ale stoja w miejscu po restarcie huda to samo nie nalicza...no moze czasem doda 1 rozdanie po 50 rozdaniach i 5 restartach huda
Jak naprawić ta baze? rebulid cache musze do końca zrobić czy lepiej coś innego?
czy straciłem ją? może cześć dam rade uratować?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

PokerTracker 4 -> File -> Open User Data Folder -> Processed. W tym folderze masz stare rozdania, które PokerTracker zaimportował do aktualnej bazy danych. Na podstawie tych rozdań możesz odtworzyć bazę danych. Możesz także napisać do supportu poker roomu, na którym grasz i poprosić o historię rozdań z danego okresu. Niektóre poker roomy taką historię wysyłają.

Notatki ze starej bazy możesz pewnie eksportować w oknie PokerTrackera. Pamiętaj, żeby wybrać odpowiednią bazę danych.

Jeśli rebuild cache nie działa to obawiam się, że odzyskanie danych z tej bazy będzie kłopotliwe. Utworzenie nowej bazy poza faktem, że jest dużo prostsze to dodatkowo taka baza będzie działać dłużej bez awarii oraz będzie zdecydowanie szybsza.

Jeśli wszystko będzie działać to starą bazę możesz usunąć.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat