Przejdź do forum
Problem po przenies...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem po przeniesieniu rąk z PT4 do HM2

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
349 Wyświetlenia
Crimson
PokerStrategist

Cześć, przeniosłem sobie całą bazę z PT4 do HM2 i wszystko jest dobrze oprócz jednego dnia. Screeny powinny wszystko wyjaśnić (klik żeby powiększyć).

Jak widać wszystko się zgadza (ilość rąk, staty, stawki), oprócz wygranych $ i BB/100. Patrzyłem na wykresy i wykresy też są identyczne.

Tutaj ręce posegregowane malejąco wg. wygranej, które również się różnią kwotami.

Ogarnia to ktoś?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Hej,

spróbuj wyeksportować rozdania z tego dnia jeszcze raz i wrzucić jakoś do Holdem Managera. Widocznie coś źle przeczytało i pojawiły się błędy. Wcześniej warto wywalić ten dzień wogóle z bazy Holdem Managera. Możesz wybrać zakres dat, ctrl+A na wszystkie ręce, ppm i delete.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Crimson Autor wątku
Crimson
PokerStrategist

Już tak wcześniej robiłem i niestety nie pomogło. :(

Odpowiedz
Cytat

Hey,

muszę Cię skierować do supportu Holdem Managera bo nie jestem w stanie nic poradzić na to, z racji że nigdy nie przenosiłem bazy między trackerami:
-> http://www.holdemmanager.com/store/priority-support /" rel="nofollow ugc" target="_blank">Support HM2

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Crimson Autor wątku
Crimson
PokerStrategist

Dzięki Vestelth, ale już z nimi że tak powiem "czatuję" :D bo HM2 mi się jakoś dziwnie freezuje co kilka sekund. Jak pomogą mi z tym to zapytam też o przenoszenie bazy.

Odpowiedz
Cytat