Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
229 Wyświetlenia

Witam,
Otóż mam pewien problem z HMem, zamierzam grać zoomy z HMem, ogólnie HUD już ustawiony, lecz jak siadam do stołu, to statystyki:
Po 1. Wyświetlają mi się z opóźnieniem, czyli gram 3 rękę, a mam staty graczy z 1 ręki.
Po 2. Nie mam pojęcia jak ustawić, żeby statystyki automatycznie ustawiały się przy prawidłowym graczu, bo teraz mam tak, że staty gracza na CO, mam przy graczu na UTG. :/

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

@ ref. WAŻNE!

Odpowiedz
Cytat
colin666

sciagnij najnowsza aktualizacje, i ustaw preferred seat

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Tak więc pobrałem najnowszą wersję (ponoć) 1.14.02, ustawiłem preferowane miejsce, no ale nadal mam to samo, staty pomieszane.
Próbowałem odpalić HM2 Trial, no i przy zakładaniu konta powitano mnie takim komunikatem

Dodam, iż mam zainstalowane Net Frameworka 4.

Odpowiedz
Cytat
leszczu7

grając zoomy i naciskając fast fold twoja reka zostanie zarchiwizowana po zakonczonym rozdaniu wszystkich graczy stad opoznienie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A co do stat nie na swoim miejscu?
Dodam, iż na zwykłych stolikach staty wyświetlają się poprawnie. :/

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Witaj,

1. Odpalaj zawsze HM i Poker room jako administrator.
2. Zaktualizuj HM do najnowszej wersji.
3. Ustaw preffered seating - http://faq.holdemmanager.com/questions/365/Setup+Preferred+Seating+For+Poker+Stars
4. Holdem Manager 1 nie jest już wspierany, więc radzę zainwestować w HM2. Jeśli żadna z moich wskazówek nie rozwiąże problemu skontaktuj się bezpośrednio z supportem HM1.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat