Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
342 Wyświetlenia
marcin14ns

witam mam problem z HM. Pobralem ze strony producenta zainstalowalem mysle jak nalezy, zimportowalem ustawienia huda. Wlazlem na poker stars zmienilem jezyk w natychmiastowej histori rozdan i zaznaczylem zeby zapisywalo rozdania. Wlaczylem stol na ps wyskoczyla informacja ze sobie ladnie importuje rozdania jednak hud sie nie wyswietla. Wie ktos o co moze chodzic ? Prosze o pomoc

edit : w table manager widzi stol ale jest 0/6 short.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
smoku

Hej marcin14ns.

Polecam zacząć od zainstalowania najnowszej wersji HM.

Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marcin14ns Autor wątku
marcin14ns

ok to biore sie za to , a tak poza tym to na wirtualne pieniadze tez powinnien dzialac HM? nie chce testowac na cash

Odpowiedz
Cytat
smoku

HoldemManager działa tylko na real money i nie powinien importować w ogóle rąk z play money.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marcin14ns Autor wątku
marcin14ns

ok dzieki zobaczymy , mam nadzieje ze to jest problemem , dam znac potem ;]

Odpowiedz
Cytat
marcin14ns Autor wątku
marcin14ns

Hej dalej mam problem , ale juz chyba wiem jaki tylko nie wiem jak sobie z nim poradzic. z ciekawosci wlaczylem inny room , na cake poker mialem jakeis grosze wlaczylem cash i po 1 rozdaniu wyskoczyl HUD. wiec to wina P* ale o co chodzi to nie mam pojecia. z tego co widze on nie importuje wogule rozdan z P*. Prosze o pomoc

Odpowiedz
Cytat

zobacz czy w ustawieniach p* masz zaznaczone przechowywanie rozdan

Odpowiedz
Cytat
smoku

Rozumiem, ze aktualizację zainstalowałeś, język masz ustawiony na angielski, zaznaczoną opcję zapisywania rąk w sofcie roomu?

Sprawdź, czy masz dobrze ustawioną ścieżkę do hand history w HoldemManagerze.

Oczywiście mówimy cały czas o real money, a nie play money? :f_smile:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marcin14ns Autor wątku
marcin14ns

tak mowimy o real money, chcialem poprostu przetestowac na play ale juz na real testuje, jezyk angielski opcja przechowywania zaznaczona sciezka : C:\Users\Admin\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory

Odpowiedz
Cytat
smoku

Jak testowanie? Zadziałało? Sprawdź jeszcze, czy i w poker roomie, i w Holdem Managerze masz te same ścieżki do HH.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marcin14ns Autor wątku
marcin14ns

no wlasnie na innych roomach smiga a na p* nie, a sciezka w HM i p* jest ta sama;/

Odpowiedz
Cytat

sprawdź czy starsy i HM masz uruchomione jako administrator

Odpowiedz
Cytat