Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pot odds?

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
255 Wyświetlenia
Huricano
PokerStrategist

Krótka piłka...potrzebuje programu/skryptu który wyświetli mi pot odds w czasie gry...może da się w PT3? Szukałem w google ale są tylko jakieś wyj...duże na pół ekranu kalkulatory albo płatne. A ja chce tylko jeden mały napis gdzieś na środku stołu np 1:7,0 - nic więcej. Wiem wiem, że to się łatwo liczy ale gdy trafie drawa na 2/3 stołach jednocześnie to jednak wolałbym tego uniknąć.

PS: W PT3 jak się bierze playback ręki to wtedy na środku stołu się to ładnie wyświetla.

Pozdrawiam.

3 odpowiedzi

Witaj,

w holdem managerze niby pisali że to zaimplementowali ale mi to jakoś nie działa i wielu użytkownikom też nie działa więc pewnie trzeba będzie poczekać na jakiś update . Jak coś to jest to tam gdzie 3 ostatnie ręce na stole (rzekomo tam powinno być :P))

Pozdrawiam

dragoste
PokerStrategist

PT3 bazuje na historii rąk, która jest zapisywana po zakończeniu rozdania. W związku z tym PT3 nie ma informacji o obecnym rozdaniu, a co za tym idzie nie ma żadnych pomocy w czasie rzeczywistym, że się tak wyrażę.

A HM ma tryb czytania rozdań w czasie rzeczywistym (z okienka czatu) ale widocznie mają jeszcze jakieś problemy z tym wszystkim więc czekamy na update :)