Przejdź do forum
Postgres bald przy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Postgres bald przy wgrywaniu bazy

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
265 Wyświetlenia
socosoco
Oldschool Grinder

siema

mialem problem z HM, nie liczyl wszystkich rak i chyba to przez uszkodzona baze, utworzylem nowa baze i wgralem rece z tego miesiaca i byly juz wszystkie rece ale teraz chcialem poprzez pgadmin wgrac backup bazy bo robilem na poczatku miesiaca format i wtedy wgralem backup bez problemu
teraz baza sie wgrywa ~2h i pozniej wyskakuje momunikat (nie zrobilem screena :/ ) z bledem 161 (chyba)
w kazdym badz razie czy na nowo utworzona baze juz z jakas iloscia rak mozna wgrac backup czy to tylko na czysta baze tak mozna i moze ktos rozpozna co to za blad

pozdro

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Hayerrana
PokerStrategist

nie wiem czy w ustawieniach razem z baza masz cos waznego zapisane czy robisz tylko backupa rak ale ja rece zabezpieczam w inny sposob

mam poprostu archiwum rak zalozone w katalogu ktory moge sobie skopiowac na przenosna pamiec i mam backupa
jak baza padnie to nie problem rece doczytac do nowej bazy, hm2 robi to dosc szybko i nie trzeba doczytywac milion rak wstecz, ale jak sie robi cokolwiek z obecna to juz dlugo trwa i nie zawsze sie udaje wiec ja to pomijam

plus jeszcze jest taki ze zeby baza nie mulila gdy jest za duza to co pare miesiecy mozna zalozyc nowa, a jak potrzebne jest miejsce na dysku to archiwalna w ktora nie zagladasz mozesz wywalic

a tak wogole to przy dokladaniu hendow wczesniej tez mi nie wszystkie czytalo, na nowej bazie dodaje juz normalnie ale pomija mi marzec z ktorego rece mam a nie pokazuje ich hm2

edit
nie dodalem ze rozwiazania nie znam a tylko chce zaproponowac jakies wyjscie w zamian

pozdro

Odpowiedz
Cytat