WItam, nie potrafię odpowiednio skonfigurować programu. Bardzo proszę o pomoc. Chodzi mi o ustawianie pozycji przy stole i zapisu HH. Na początku zapisało mi 2 rozdania a dalej du*a... Za pomoc na penwo się odwdzięczę
siema, zainstalowałem hm2 na drugim kompie i mam problem z postgreSQL : ERROR: Can't connect to PostgreSQL (wrong, server, port, or firewall enabled?) Click 'Retry Connection' to try again.
oczywiscie retry connetion nicn nie daje...
Cześć
Mam problem z HM2, kilka dni temu "zawiesił" się i nie pokazuje już wyników z nowych sesji, zapisuje je w HMArchive i staty na stołach są pokazywane na bieżąco w czasie gry, próbowałem ręcznie pobrać hand history ale nic to nie dało. Jakieś pomysły jak to naprawić ?
Napisane przez innocent2102
2.3 Alias, czyli kilka nicków z różnych roomów jako jeden Hero w Reports
- Żeby stworzyć Alias należy wybrać Hero-->Edit Aliases
- Po lewej stronie wpisujemy nazwę aliasu, a po prawej dodajemy nick z poker roomu klikając na zielony plusik:
- Teraz po stworzeniu Aliasu będziemy mogli wybrać go jako hero:
Mam pytanie, wydaje się, że mam wszystko opisane jak powyżej. Stworzyłem jakiś alias, ale nie mogę go dodać do kolumny po prawej stronie. Tak samo chcę kliknąć w ikonkę hero i nic mi się nie wyświetla, mam tylko napisane "no current player", nie rozwija mi się żadna lista. Ktoś ogarnia jak mam stworzyć "hero"?
witam.
kupilem holdem menagera ale jestem zielony jak go ustawic.gdyby znalazl sie ktos chetny do pomocy bylbym bardzo wdzieczny. odwdziecze sie za pomoc.

Czy skip database sie zaznacza ptaszkiem przy zapisywaniu bazy przed formatem kompa . Chce mieć również notatki z nottecaddy
Witam,
Mój HUD na Zoomie działa normalnie, a na zwykłych stolikach na każdym stoliku liczy moje staty od nowa i na każdym stole osobno, wiecie jaka może być przyczyna?
Gram na Poker Stars i poustawiałem wyszukiwanie fiszy w Table Scanner HM2. Filtry działają mi prawidłowo. Wyszukują ciekawe stoliki, ale nie mogę sobie poradzić z automatycznym dodawaniem do waitlist i otwieraniem stolików. Wszystko muszę robić ręcznie. Nie wiem jak skonfigurować program żeby dodawał i otwierał stoły automatycznie.
Help me please
Czesc,
wlasnie zainstalowalem trial HM2 na P* i nie ma mnie jako playera do wyboru Hero. Czy ktos wie o co chodzi?
Cześć, miałem małą przerwę z pokerem online. Pewnie ok 2 miesiące. Odpalam i widzę że na pokerstars zmieniła się szata graficzna. Jakoś dziwnie ale oki. Najgorsze jest to że przestał mi działać właśnie HM2. Nic się przy stołach nie wyświetla. Zawsze działał bez problemu. Czy to w związku z aktualizacją softu?? Miał ktoś takie doświadczenia?? Co zrobić, żeby znowu działało? Mam aktywną licencję.
Ja miałem przerwę kilka lat. Odpalam hm2 i działa. Także ciężko stwierdzić, raczej nie jest to wina oprogramowania samego w sobie tylko jakiejś konfguracji, updateu.
witam
mały problem z HM2 dzisiaj zrobiłem update i po instalacji tego zniknął plik do rozruchu .exe ze skrótu wyskakuje info że plik źródłowy usuniety lub przeniesiony w folderze z HM2 rowniez nigdzie go nie ma
1) jak ktoś cos ogrania w temacie bede wdzieczny za pomoc
2) Jakby co pogodzilem sie z koniecznościa reinstalu nie wiem tylko które pliki skopiowac zeby zachowac wszystkie ustawienia huda i bazy danych
Czy ktoś z Was ma problem z HM2 po updacie ? kilka dni temu wszystko działało elegancko, natomiast dzisiaj jak zrobiłem update nie wyświetla mi huda na stole, nie ma nic co pokazywałoby, że program działa( na stole MTT ). Jest włączony normalnie na pasku, działa, pokazuje active session i pokazuje normalnie ręce rozegrane. ktoś coś ??????????
A gdzie grasz? Bo jeśli na PokerStars to mogłeś przejść po updacie na nowy silnik graficzny, z którego trzeba zrezygnować:
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4723395#post4723395
Dzięki ! jest to już jakiś krok w przód, pokazuje mi obecnie na stole klasyczny mały prostokącik z "waiting for hands...." i tyle. Co mogło pójść nie tak ? zainstalowałem HM2 jeszcze raz, ustawiłem folder w ustawieniach PS do którego mają być zapisywane ręce, w HM2 w site settings wybrałem ten właśnie folder. Still nothing. heeeeeelp
EDIT : nagle zadziałało. nie wnikam. niech działa
jeszcze raz dziękuje za pomoc z tą grafiką PS !!!!
siema,
mój problem polega na tym, że po grze w jakimkolwiek turnieju z bounty Holdem Manager pokazuję jakieś dziwne wyniki. Załączam screena z widocznymi "wygranymi", gdzie tak naprawdę wyeliminowałem po prostu jedną osobę.

Cześć,
Od dłuższego czasu widzę, że HM2 nie sumuje mi poprawnie net winnings $. Gram spin and go na starsie hiszpanskim. W dodatku nie podlicza mi wysokich mnozników jak np wygralem x25 to w ogóle nic się nie zmieniło w stacie.
Macie jakieś pomysły?