Przejdź do forum
Poprawny HUD tylko ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poprawny HUD tylko u hero

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
288 Wyświetlenia
diaczek
Oldschool Grinder

Aktualnie mam Poker Tracker 4 w wersji trial. Import działa, ale na stole wyświetla statystyki tylko dla Hero, a dla pozostałych graczy zamiast wartości są minusy "-". W popupie to samo. Przy przeglądaniu historii rozdań działa bez problemu, statystyki wyświetlają się poprawnie.

Czy to normalne w wersji trial? Czy problem w ustawieniach?

Dodam, że hud tak wyświetla we wszsytkich profilach, nawet w default. Gram na P* i 888, ten sam problem na obu, Pozdro 700

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
boxer82
Oldschool Grinder

Wydaje mi że że problemem jest albo za duża baza albo za słaby komputer
Chyba gdzieś można ustaić co ile rą k ma odświerząc huda. MOże to by pomogło
sam mam z tym delikatny problem jak mam na zawodników więcej rak

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj diaczek,

Trochę dziwna sytuacja. Czy ostatnio aktualizowałeś PokerTrackera? Czy masz ustawione jakiekolwiek filtry?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
diaczek Autor wątku
diaczek
Oldschool Grinder

Testowałem trackera na laptopie: intel core 2duo 2.53 ghz i 2GB RAM. Teraz widzę, że min wymagania sprzętowe to core 2duo i 3GB ram.

Powyłączałem wszystkie filtry. Więc możliwe, że to wina sprzętu ?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Wątpię aby była to wiana sprzętu, bo przez jakiś czas pracowałem na c2d t5250 (1,5Ghz) + 2 GB ramu + Win XP/7/8.1 i nie maiłem problemów z działaniem PokerTrackera. Na początku pojawia się komunikat o małych zasobach systemowych ale późnej już wszystko działa.

Nie odpowiedziałeś jednak na moje pytanie: Czy ostatnio aktualizowałeś PokerTrackera? Jaką masz bazę danych (wersja)?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat