Witam, wrzucałem dziś hand history od użytkownika i obawiam się, że coś spieprzyłem sobie w PT3 bo teraz jak gram na everescie i klikam hand history to jest napisane " no hands have been played" automatycznie, w PT3 nie mam zaktualizowanych rąk, turniejów też nie.. jakieś wskazówki?
Dziwna sprawa, jakoś nagle uciekł mi cały folder history z everesta i musiałem na nowo go stworzyć i skopiować tam hand history. Wszystko znów działa.. ale nie wiem do końca co było przyczyną. Dziękuję za zainteresowanie problemem. Pozdrawiam
Zanim włączysz auto-import w PT3 musisz odpalić stoliki, tak żeby zapisało chociaż 1 rękę. Jeśli najpierw włączysz auto-import to nie będzie zapisywało historii.
Napisane przez adrd
Zanim włączysz auto-import w PT3 musisz odpalić stoliki, tak żeby zapisało chociaż 1 rękę. Jeśli najpierw włączysz auto-import to nie będzie zapisywało historii.
Opierasz to na własnym doświadczeniu? Brzmi niewiarygodnie
Kiedyś miałem problem, że everest nie zapisywał historii rąk i na forum ktoś mi tak napisał - podziałało.
Było to jakiś czas temu więc możliwe że zostało naprawione, ale sam nie sprawdzałem.
Muszę powiedzieć, że intrygujące
PT3 po włączeniu Auto-Import automatycznie sprawdza, czy w docelowych katalogach nie ma przypadkiem jakichś nowych plików i robi to co kilka sekund. Nie widzę powodu, dla którego włączenie importu przed czy po odpaleniu stolików miało by to zmienić.
Ale skoro mówisz, że tak było, ot ciekawy bug
Napisane przez adrd
Kiedyś miałem problem, że everest nie zapisywał historii rąk i na forum ktoś mi tak napisał - podziałało.
Było to jakiś czas temu więc możliwe że zostało naprawione, ale sam nie sprawdzałem.
Link do wspomnianego tematu: Everest - historia rąk