Przejdź do forum
PokerTracker/Everes...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PokerTracker/Everest nie ma hand history!

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
754 Wyświetlenia

Witam, wrzucałem dziś hand history od użytkownika i obawiam się, że coś spieprzyłem sobie w PT3 bo teraz jak gram na everescie i klikam hand history to jest napisane " no hands have been played" automatycznie, w PT3 nie mam zaktualizowanych rąk, turniejów też nie.. jakieś wskazówki?

7 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Włączyć auto-import?

Wrzuć screena, bo z opisu nie mam pojęcia o co może chodzić

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziwna sprawa, jakoś nagle uciekł mi cały folder history z everesta i musiałem na nowo go stworzyć i skopiować tam hand history. Wszystko znów działa.. ale nie wiem do końca co było przyczyną. Dziękuję za zainteresowanie problemem. Pozdrawiam

adrd
PokerStrategist

Zanim włączysz auto-import w PT3 musisz odpalić stoliki, tak żeby zapisało chociaż 1 rękę. Jeśli najpierw włączysz auto-import to nie będzie zapisywało historii.

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez adrd
Zanim włączysz auto-import w PT3 musisz odpalić stoliki, tak żeby zapisało chociaż 1 rękę. Jeśli najpierw włączysz auto-import to nie będzie zapisywało historii.

Opierasz to na własnym doświadczeniu? Brzmi niewiarygodnie

adrd
PokerStrategist

Kiedyś miałem problem, że everest nie zapisywał historii rąk i na forum ktoś mi tak napisał - podziałało.
Było to jakiś czas temu więc możliwe że zostało naprawione, ale sam nie sprawdzałem.

Urbi23
Oldschool Grinder

Muszę powiedzieć, że intrygujące :)

PT3 po włączeniu Auto-Import automatycznie sprawdza, czy w docelowych katalogach nie ma przypadkiem jakichś nowych plików i robi to co kilka sekund. Nie widzę powodu, dla którego włączenie importu przed czy po odpaleniu stolików miało by to zmienić.

Ale skoro mówisz, że tak było, ot ciekawy bug ;)

adrd
PokerStrategist

Napisane przez adrd
Kiedyś miałem problem, że everest nie zapisywał historii rąk i na forum ktoś mi tak napisał - podziałało.
Było to jakiś czas temu więc możliwe że zostało naprawione, ale sam nie sprawdzałem.

Link do wspomnianego tematu: Everest - historia rąk