Przejdź do forum
PokerStars nie impo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PokerStars nie importuje rak

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
713 Wyświetlenia
czapi8002
Oldschool Grinder

Witam,

na Everku import dziala normalnie, normalnie tez dziala hud.

Na tomiast na PS wogole nie importuje mi rak.

Hud sie nie wyswietla (od czasu do czasu sie wyswietli ale tylko u niektorych graczy ale na jednej rece sie konczy, tzn. wartosci statystyk sie nie zmieniaja)
No i folder, ktory zdefiniowalem do importu rak (wszystko zgodnie z instrukcja) jest caly czas pusty)

co robic ?

3 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

"w ogóle nie importuje mi rąk" i "hud wyświetla się od czasu do czasu" stoi ze sobą w sprzeczności. Zdecyduj się na jedną z wersji, wtedy będziemy mogli ruszyć dalej z problemem

Pozdrwiam

czapi8002 Autor wątku
czapi8002
Oldschool Grinder

Witam,

nie importuje rak - czyli nic nie zapisuje w folderze, ktory zostal zdefiniowany (taki sam w PT jak i w opcjach P*)
hud nie wyswietla sie teraz wogole (a czasami sie wyswietlal, choc tylko dla niektorych graczy - np. moje statystyki nie wyswietlaly sie nigdy. No i po wyswietleniu wogole nie dzialal, czyli nawet po 100 handach caly czas liczba handow dla kazdego z graczy wynosila 1)

zreszta jak juz sie wyswielil to tylko na stolach cashowych.

dzis sprawdzilem to jeszcze raz i taki komunikat mi wyrzucalo :

PokerStars: Hand observed but not imported (#68951836435) from Aludra II

dodam, ze Everest Poker dziala normalnie

Urbi23
Oldschool Grinder

Hej,

Czy PT jest w wersji najnowszej 3.11.5, czy soft PokerStars jest po angielsku, czy historia jest zapisywana po angielsku. Jeżeli tak, to zrób screen w którym wskazujesz folder odczytu Pt i w którym ustawiasz folder zapisu w P*

Pozdrawiam