Przejdź do forum
Poker Tracker Moje ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Tracker Moje Staty

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,133 Wyświetlenia

witam

Poker Tracker 3

dlaczego jak wchodze na jakis stol i wyskakuja mi moje statystyki to nie podaje wszystkich statow ktore rozegralem np. z 2000 rak tylko statystyki ze stolu na ktorym akurat jestem i zagralem dopiero np. 8 rak ??

martwi mnie to bo tak samo moze mnie oszukiwac ze statystykami moich przeciwnikow i nie pokazywac wszystkiego...

wiecie cos na ten temat ?? =)

z gory dzieki za pomoc

6 odpowiedzi

to ci pokazuje twoje statystyki na ten stół, bo swoje ogólne możesz sprawdzić w PT3, a tu na bieżąco możesz kontrolować swój wizerunek i to jak na ciebie mogą patrzeć inni gracze ;)

A jak na kogoś masz statystyki to ci je na pewno sumuje =)

plusEVqba
PokerStrategist

To moze cie to przestac martwic ;p.
Ja nie uzywam PT tylko HM ale zasada ogolnie jest taka sama przy pokazywaniu statystyk HERO.
PT pokazuje cala baze rak w statystykch przeciwnikow a w miejscu gdzie powinny byc twoje statystyki pokazuje tylko z statystyki z tego stolu (po to zebys wiedzial jak klasyfikuja cie przeciwnicy z tego stulu - tak naprade tyczy sie to tylko tych ktorzy nie uzywaja HUD'ow)
Prawdopodobnie mozna w pt to gdzies zmienic w ustawieniach HUDA - ale po co ? Przeciez to jak grasz w longrunie mozesz sobie sam sprawdzic w PT. Dla mnie to ze mam ststy tylko z danego stlu jest przydatne - bo gdy gram TAG (akurat takie rece dostaje) do moge zaczac pozniej stealowac blindy i odwrotnie jak gram loose (bo np na 20 rak 7 mialem grywalnych) to poczekam na mocna reke i zgarne duza pule bo osoby nie uzywajace HUDA pomysla ze gram zbyt szeroki zakres rak....ot co cala filozofia

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

to nie oszukuje :D
Po prostu tak jest ;) Pokazuje Ci Twoje statystyki przy danym stole, dzięki czemu sam jesteś w stanie zobaczyć jak Cię widzą inni grający przy tym stoliku.

Poza tym jeśli grasz bardzo tight, możesz pozwolić sobie na luźniejszy 3bet, bo dla Twoich przeciwników takie zagranie będzie postrzegane jako mocna ręka.

Nie masz się co tym przejmować, Twoje statystyki pokazuje z tego jednego danego stołu, natomiast statystyki przeciwników pokazuje ze wszystkich rąk jakie masz w swojej bazie.

Pozdrawiam

Statystyki przeciwników podaje Ci z wszystkich rąk jakie na nich masz więc o to się nie martw ...

A jeśli chodzi o twoje staty to nie widzę sensu żeby wyświetlać wszystkie twoje staty od początku kariery .. jaki to ma sens jak prawdopodobnie znasz te staty na pamięć ? ... wyświetlanie twoich statów tylko z gry na danym stole ma sens bo widzisz mniej więcej jaki masz image i jak grałeś do tej pory przy danym stole

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dzieki bardzo za pomoc :)

wszystko juz kminie i wiem o co chodzi :D

pozdro

plusEVqba
PokerStrategist

odpowiedzi az za duzo ;p