Witam.
Od jakiegoś czasu nie wyświetla mi HUD-a na Party Poker przy stolikach bez ochrony przed rozłączeniem. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak go rozwiązać?
Witam.
Od jakiegoś czasu nie wyświetla mi HUD-a na Party Poker przy stolikach bez ochrony przed rozłączeniem. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak go rozwiązać?
Ja nie zauważyłem takiego problemu u siebie. Ale mam inny: Nie mam HUD'a w MTT oraz MT SnG. Może wie ktoś jak to naprawić?
Napisane przez Urbi23
A importuje Ci normalnie historię rozdań z takich stolików?
Tak, importuje. Tylko nie wyświetla HUD-a. Wcześniej wszystko działało normalnie, aż pewnego dnia przestało wyświetlać. Ponownie zainstalowałem PT3, ale to tez nie pomogło.
Napisane przez kwalczewski
Nie mam HUD'a w MTT oraz MT SnG. Może wie ktoś jak to naprawić?
Chciałbym podbić swoje pytanie. Mógłby ktoś mi pomóc bo gram sporo MTSnG i staty trochę by mi pomogły...
Z góry dzięki za pomoc
Napisane przez stev1010
niestety mam to samo i nie wiem o co chodzi, jeśli się czegoś dowiesz to daj znać
mam taka sama sytuacje jak autor tematu. na stolika holu powitalnego dziala a na tych bez ochorny nie.
Witam,
Podbijasz temat z przed półtora roku
Jaką masz wersję PT? Jak starszą niż 3.11.2 to zaktualizuj
Pozdraiwam
Podobnie. Od ostatniej aktualizacji na party HUD mi na cash game NL2 stoliki bez ochrony nie wyświetla statsów. Korzystam z HM v.1.11.06g. Ręce normalnie importuje
nie chcialem zakladac nowego tematu.
mam najnowsza wersje 3 cos tam.
zrobilem reinstall PP i dziala.