Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Tracker 3

22 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,590 Wyświetlenia

aby robił satystyki i wykresy musi być właczony podczas gry??
pozdro i jak mieć pełną wersję tego;D?

21 odpowiedzi
Byqu

Nie
Z hand History robi ci statystyki.
Twoja składnia przypomina trochę inspektora zagładę... On najpierw sra, potem zakłada spodnie a dopiero potem się podciera.
Poza tym, jeśli dobrze rozumiem, to pytasz o to jak zdobyć licencje? Jest kilka sposobów zatem: Kupić, lub kupić na jakimś poker roomie za punkty...

Pozdrawiam, i poczytaj trochę o budowie zdań...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dobra ty mądrala jak amsz tak gadać to sie nie udzielaj ;]

Urbi23

Kolega odpowiedział na Twoje pytanie i zwrócił uwagę na rzucające się mocno w oczy błędy w Twojej wypowiedzi. Powinieneś mu podziękować, a nie wypowiadać się w taki sposób

trebeter

nie musi byc wlaczony podczas gry , mozesz wlaczyc pozniej i wtedy dopisze rece do bazy danych
nie trzeba pelnej wersji , jest wersja trial ktora dziala chyba przez 60 dni i z tego co pamietam to ma praktycznie wszystkie opcje wersji full , z tego co pamietam chyba mozna bylo zalozyc tylko 1 baze , ale to i tak tylko duperel , chyba nawet z tego nigdy nie korzystalem

artwys1366

Odnosnie promocji z poker roomow - do wyboru mam PT3 albo Holdem Managera. Da się skrócie odpowiedziec który lepszy _p:?

Holdem manager ma chyba trochę więcej opcji - chociażby wyświetlanie statystyk graczy w hand replayerze. Poza tym znalazłem w nim takie statystyki, których nie ma w moim PT - np. Cbet success.

Urbi23

PT również wyświetla HUDa w HandReplayerze. Natomiast w przeciwieństwie do HM obsługuje Omahę :)

szklarz1543

A w jaki sposob moge przekonwertowac reke z pt3 do formatu jaki preferuje pokerstrategy?

koval1990

Mam pytanko... czy brak sterow do karty graficznej moze wplywac na to ze huda mi nie pokazuje ?

Urbi23

Napisane przez szklarz1543
A w jaki sposob moge przekonwertowac reke z pt3 do formatu jaki preferuje pokerstrategy?

Zanim wstawisz rękę - przeczytaj !!
Różne konwertery rozdań

Urbi23

Napisane przez koval1990
Mam pytanko... czy brak sterow do karty graficznej moze wplywac na to ze huda mi nie pokazuje ?

Nie sądzę, ale nie można tego wykluczyć. Podaj inne dane to postaramy się pomóc (room/język/wersjaPT)

koval1990

Pokerstarss i wersje roomu mialem po polsku ale zapisywanie historii po angielsku ... PT3 trialowa wersja

Urbi23

"Wersja" to nie trial/full tylko numerek który stoi w nazwie po napisie PokerTracker v3. Jak nie masz v3.00 beta 30.1 to ściągnij

osheu

Takie szybkie pytanko dot. PT3. czy może jest ogólnie dostępne kilka xmlów (ustawienie statystyk) do ściągniecia. Wiem, że to jest sprawa bardzo osobista, ale mówię o podstawowych statach, żeby to potestować. HM mi się skończył, teraz przyszła kolej na PT3 i tutaj moim zdaniem jest bardziej skomplikowane.

HEllo.

Mam podobny problem bodajże.
Operating system VISTA
PT3: v3.00 build 5.2 (non trial)
Nie wyświetla HUDA w PokerStars.

Na Everest smiga jak zloto i w turkach i w hu i w ringu...
a z PS'em nie chce sie dogadac...

Urbi23

Napisane przez Urbi23
Jak nie masz v3.00 beta 30.1 to ściągnij

@osheu,
Ale o co pytasz? O gotowe konfiguracje HUDa? Przeszukaj stronę http://www.pokertracker.com/repository/ może coś się znajdzie

nie, nie....

Chce zeby w ogole zaczal cos wyswietlac przy graczach :)

Urbi23

@Shizuki,

Napisane przez Urbi23
Jak nie masz v3.00 beta 30.1 to ściągnij

moglbym prosic o jakis link? na stronie pt3 nie ma.
mam wersje 3.00 build 5.2 ze strony pt3