aby robił satystyki i wykresy musi być właczony podczas gry??
pozdro i jak mieć pełną wersję tego;D?
Nie
Z hand History robi ci statystyki.
Twoja składnia przypomina trochę inspektora zagładę... On najpierw sra, potem zakłada spodnie a dopiero potem się podciera.
Poza tym, jeśli dobrze rozumiem, to pytasz o to jak zdobyć licencje? Jest kilka sposobów zatem: Kupić, lub kupić na jakimś poker roomie za punkty...
Pozdrawiam, i poczytaj trochę o budowie zdań...
Kolega odpowiedział na Twoje pytanie i zwrócił uwagę na rzucające się mocno w oczy błędy w Twojej wypowiedzi. Powinieneś mu podziękować, a nie wypowiadać się w taki sposób
nie musi byc wlaczony podczas gry , mozesz wlaczyc pozniej i wtedy dopisze rece do bazy danych
nie trzeba pelnej wersji , jest wersja trial ktora dziala chyba przez 60 dni i z tego co pamietam to ma praktycznie wszystkie opcje wersji full , z tego co pamietam chyba mozna bylo zalozyc tylko 1 baze , ale to i tak tylko duperel , chyba nawet z tego nigdy nie korzystalem
Odnosnie promocji z poker roomow - do wyboru mam PT3 albo Holdem Managera. Da się skrócie odpowiedziec który lepszy ♠_p:?
Holdem manager ma chyba trochę więcej opcji - chociażby wyświetlanie statystyk graczy w hand replayerze. Poza tym znalazłem w nim takie statystyki, których nie ma w moim PT - np. Cbet success.
PT również wyświetla HUDa w HandReplayerze. Natomiast w przeciwieństwie do HM obsługuje Omahę
A w jaki sposob moge przekonwertowac reke z pt3 do formatu jaki preferuje pokerstrategy?
Mam pytanko... czy brak sterow do karty graficznej moze wplywac na to ze huda mi nie pokazuje ?
Napisane przez szklarz1543
A w jaki sposob moge przekonwertowac reke z pt3 do formatu jaki preferuje pokerstrategy?
Zanim wstawisz rękę - przeczytaj !!
Różne konwertery rozdań
Napisane przez koval1990
Mam pytanko... czy brak sterow do karty graficznej moze wplywac na to ze huda mi nie pokazuje ?
Nie sądzę, ale nie można tego wykluczyć. Podaj inne dane to postaramy się pomóc (room/język/wersjaPT)
Pokerstarss i wersje roomu mialem po polsku ale zapisywanie historii po angielsku ... PT3 trialowa wersja
"Wersja" to nie trial/full tylko numerek który stoi w nazwie po napisie PokerTracker v3. Jak nie masz v3.00 beta 30.1 to ściągnij
Takie szybkie pytanko dot. PT3. czy może jest ogólnie dostępne kilka xmlów (ustawienie statystyk) do ściągniecia. Wiem, że to jest sprawa bardzo osobista, ale mówię o podstawowych statach, żeby to potestować. HM mi się skończył, teraz przyszła kolej na PT3 i tutaj moim zdaniem jest bardziej skomplikowane.
HEllo.
Mam podobny problem bodajże.
Operating system VISTA
PT3: v3.00 build 5.2 (non trial)
Nie wyświetla HUDA w PokerStars.
Na Everest smiga jak zloto i w turkach i w hu i w ringu...
a z PS'em nie chce sie dogadac...
Napisane przez Urbi23
Jak nie masz v3.00 beta 30.1 to ściągnij
@osheu,
Ale o co pytasz? O gotowe konfiguracje HUDa? Przeszukaj stronę http://www.pokertracker.com/repository/ może coś się znajdzie
moglbym prosic o jakis link? na stronie pt3 nie ma.
mam wersje 3.00 build 5.2 ze strony pt3