Przejdź do forum
Płatność za Poker T...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Płatność za Poker Tracker

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
510 Wyświetlenia
severendes
PokerStrategist

Witam. Mam dość poważny problem. W tamtym miesiacu kupilem poker tracker 4 small stakes. Zaplaciłem 50 $ poprzez paypal. W tym miesiącu automatycznie z konta została mi pobrana opłata 119$. Podpisane jest ,ze to płatność cykliczna. Mam obawy ,ze ta kwota bedzie sciagana co miesiac i nie mam pojecia za co jest ta opłata. Prosze o pilną pomoc

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
YourMomBet
PokerStrategist

$159.99 kosztuje pełna wersja PT4 na ohamę i holdem
$59.99 kosztuje small

Ty zapłaciłeś 50$, a więc tak jakby wtrynili ci pełną wersję? W każdym razie musisz do nich napisać i w paypalu chyba możesz to zablokować?

Odpowiedz
Cytat
severendes Autor wątku
severendes
PokerStrategist

Juz chyba wiem o co chodzi. Wydaje mi sie ,ze jest to oplata za Table tracker. Pierwszy miesiac był za darmo ,a po miesiacu automatycznie sciagneli mi hajs. Kurwa mać.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Raczej samo z siebie coś takiego nie może się zrobić. Może to być jakiś błąd, ale trochę w to wątpię.

Wiele osób razem z PokerTrackerem bierze darmową wersję TableTracker i nie odznacza automatycznej opłaty za ten program. Jeśli dobrze pamiętam jest to 20€.

Zwracaj uwagę na to co kupujesz bo opcja cyklicznych opłat jest prawie zawsze domyślnie włączona i zawsze można ją podczas zakupu wyłączyć. Niestety w PL większość osób przyzwyczajona jest do klikania dalej, dalej, dalej, zapłać ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
severendes Autor wątku
severendes
PokerStrategist

Ale raczej mało prawdopodobne jest to ,ze co miesiac bedą mi zabierać 119 $ , prawda ?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Ten program tyle nie kosztuje więc nie wiem dlaczego taka opłata została naliczona (chyba, że zaznaczyłeś zapłatę za kilka miesięcy z góry) Napisz wiadomość do supportu PokerTrackera i poproś o wyjaśnienie oraz zwrot gotówki. Jeśli jest to opłata cykliczna to "sama się nie wyłączy".

Odpowiedz
Cytat