Czy w HMie można zaznaczać ręce do analizy w inny sposób niż wybierając z panelu po jej zakończeniu?
Zależy mi na tym żeby móc sobie oznaczyć rękę przed podjęciem decyzji, bez konieczności oczekiwania na zakończenie rozdania
Czy w HMie można zaznaczać ręce do analizy w inny sposób niż wybierając z panelu po jej zakończeniu?
Zależy mi na tym żeby móc sobie oznaczyć rękę przed podjęciem decyzji, bez konieczności oczekiwania na zakończenie rozdania
Witam! myślę, że moje pytanie się tutaj dobrze wpasuje a mianowicie, jak oznaczyć rękę podczas gry? zależy mi na tym, żeby w czasie rzeczywistym czyli gram sobie kilka stolików nagle mam spota w którym nie wiem jak zagrać chcę oznaczyć rękę, żeby później łatwo ją znaleźć i przeanalizować, jak to zrobić? używam HM2 i gram na Pokerstars turnieje SnG.
Napisane przez Yetawa
Witam! myślę, że moje pytanie się tutaj dobrze wpasuje a mianowicie, jak oznaczyć rękę podczas gry? zależy mi na tym, żeby w czasie rzeczywistym czyli gram sobie kilka stolików nagle mam spota w którym nie wiem jak zagrać chcę oznaczyć rękę, żeby później łatwo ją znaleźć i przeanalizować, jak to zrobić? używam HM2 i gram na Pokerstars turnieje SnG.
W okienku gdzie wyświetlają się ostatnio rozegrane ręce kliknij na wybraną przez Ciebie. Gdy się otworzy handhistory to w lewym górnym rogu masz kwadracik, zaznacz go i masz rękę oznaczoną. Dodatkowo w prawym górnym rogu możesz przypisać jej konkretny TAG, np. "For review".
Pozdrawiam
Salyk, przyznam się, że nie zrozumiałem twojego wyjaśnienia (mimo, iż opisałeś wszystko dobrze!) po prostu nie wiedziałem o jakie okienko ci chodzi z tymi ostatnimi rękami! dzisiaj postanowiłem wrócić do znalezienia solucji dla zaznaczania rąk w czasie rzeczywistym i na forum HM2 znalazłem fajny screen, który w sekundę uświadomił mi co chciałeś mi przekazać
wrzucam tutaj może komuś też rozświetli drogę
pozdrawiam!
Napisane przez Yetawa
Salyk, przyznam się, że nie zrozumiałem twojego wyjaśnienia (mimo, iż opisałeś wszystko dobrze!) po prostu nie wiedziałem o jakie okienko ci chodzi z tymi ostatnimi rękami! dzisiaj postanowiłem wrócić do znalezienia solucji dla zaznaczania rąk w czasie rzeczywistym i na forum HM2 znalazłem fajny screen, który w sekundę uświadomił mi co chciałeś mi przekazaćwrzucam tutaj może komuś też rozświetli drogę
![]()
pozdrawiam!
hahaha
Rzeczywiście ten screen wyjaśnia wszystko
Dzięki za podrzucenie