Przejdź do forum
oznaczanie rąk do a...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

oznaczanie rąk do analizy

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
367 Wyświetlenia
Ponyrider
PokerStrategist

Czy w HMie można zaznaczać ręce do analizy w inny sposób niż wybierając z panelu po jej zakończeniu?

Zależy mi na tym żeby móc sobie oznaczyć rękę przed podjęciem decyzji, bez konieczności oczekiwania na zakończenie rozdania

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Nie ma takiej możliwości, dopiero po jej zakończeniu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Yetawa
PokerStrategist

Witam! myślę, że moje pytanie się tutaj dobrze wpasuje a mianowicie, jak oznaczyć rękę podczas gry? zależy mi na tym, żeby w czasie rzeczywistym czyli gram sobie kilka stolików nagle mam spota w którym nie wiem jak zagrać chcę oznaczyć rękę, żeby później łatwo ją znaleźć i przeanalizować, jak to zrobić? używam HM2 i gram na Pokerstars turnieje SnG.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Yetawa
Witam! myślę, że moje pytanie się tutaj dobrze wpasuje a mianowicie, jak oznaczyć rękę podczas gry? zależy mi na tym, żeby w czasie rzeczywistym czyli gram sobie kilka stolików nagle mam spota w którym nie wiem jak zagrać chcę oznaczyć rękę, żeby później łatwo ją znaleźć i przeanalizować, jak to zrobić? używam HM2 i gram na Pokerstars turnieje SnG.

W okienku gdzie wyświetlają się ostatnio rozegrane ręce kliknij na wybraną przez Ciebie. Gdy się otworzy handhistory to w lewym górnym rogu masz kwadracik, zaznacz go i masz rękę oznaczoną. Dodatkowo w prawym górnym rogu możesz przypisać jej konkretny TAG, np. "For review".

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Yetawa
PokerStrategist

Salyk, przyznam się, że nie zrozumiałem twojego wyjaśnienia (mimo, iż opisałeś wszystko dobrze!) po prostu nie wiedziałem o jakie okienko ci chodzi z tymi ostatnimi rękami! dzisiaj postanowiłem wrócić do znalezienia solucji dla zaznaczania rąk w czasie rzeczywistym i na forum HM2 znalazłem fajny screen, który w sekundę uświadomił mi co chciałeś mi przekazać :D wrzucam tutaj może komuś też rozświetli drogę ;)
pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Yetawa
Salyk, przyznam się, że nie zrozumiałem twojego wyjaśnienia (mimo, iż opisałeś wszystko dobrze!) po prostu nie wiedziałem o jakie okienko ci chodzi z tymi ostatnimi rękami! dzisiaj postanowiłem wrócić do znalezienia solucji dla zaznaczania rąk w czasie rzeczywistym i na forum HM2 znalazłem fajny screen, który w sekundę uświadomił mi co chciałeś mi przekazać :D wrzucam tutaj może komuś też rozświetli drogę ;)
pozdrawiam!

hahaha :D

Rzeczywiście ten screen wyjaśnia wszystko :f_thumbsup:

Dzięki za podrzucenie

Odpowiedz
Cytat