Wyświetlają się u was nowe posty po kliknięciu na, kto by przypuszczał, "Nowe posty"?
Pozdrawiam
Wyświetlają się u was nowe posty po kliknięciu na, kto by przypuszczał, "Nowe posty"?
Pozdrawiam
To spoko, u mnie też. Chciałem tylko sprawdzić czy ktoś ma może taki problem.
Pozdrawiam
simoo napisał
To spoko, u mnie też. Chciałem tylko sprawdzić czy ktoś ma może taki problem.Pozdrawiam
Znowu nas sprawdzasz.
A u mnie dla odmiany się nie wyświetlają. Nie pomogło czyszczenie ciasteczek (choć nie wiem czy miało szanse
) Używam Firefoxa, ale sprawdziłem na IE i też nie działa.
Oczywiście liczę na pomoc
Ponownie nie działa mi wyświetlanie nowych postów i to nie tylko po kliknięciu na "Nowe posty", ale nawet jak wejdę do tematu "ręcznie", to nie widzę jakie nowe posty się pojawiły. Widzę np. tylko pierwszego posta pomimo, że są dwie odpowiedzi.
Da radę coś na to zaradzić? Chociaż nawet jeśli da i napiszecie tutaj odpowiedź, to i tak pewnie nie zobacze
U mnie nie działa. Na dodatek widze, ze jest cos nowego w topicu, wchodze w niego i widze stare notki. Co sie dzieje? Napisałem notke w blogu "Split fire blog"
i tez jej nie widze.
u mnie nie działało teraz działa,
za to nie widze odpowiedzi w swoim temacie w dziale NL
nie wyswietlaja mi sie i nie dziala mi Community wywala mi jakis blad smiszny :/
a dokladnie taki
HTTP Error 403: Access to this site is not allowed
MAM TO SAMO JW. NIE MOGĘ WEJŚĆ W SWÓJ PROFIL POKAZUJE ODRAZU LISTE POKERROOMÓW DO JAKICH MOGE SIE ZAREJESTROWAC I DO KTORYCH JUZ JESTEM. OD WCZORAJ.
Witam,
Taki problem miał miejsce od wczoraj w kilku wersjach językowych PokerStrategy. Nie wiem niestety, co było jego przyczyną ale IT się nim zajęło. teraz jak widzę nowe posty już się pojawiają
Rzeczywiście, ze stroną główną ciągle jest coś nie tak... Niestety, dział IT prawdopodobnie zajmie się tym dopiero po weekendzie.