Przejdź do forum
No już załamuje ręc...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] No już załamuje ręce

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
648 Wyświetlenia
Peterus24
PokerStrategist

Witam
Pół dnia się męcze ze słoniem i po prostu już nie wiem. Opis:

Instalacja przebiegła wzorowo jak w filmiku instruktażowym. Ucieszyłem się strasznie że w końcu mam profesjonalne narzędzie. Oczywiście szczęście nie mogło trwać długo.

Wszystko ok, uruchamiam słonika, wersja w pokerstars usunąłem i zainstalowałem ponownie w wersji angielskiej. Dodałem w elefancie mój login z P* i myślałem że to wszystko. Włączając stolik w fixowy mam komunikat w prawym górnym rogu "statystyki pojawią się jak tylko ręce zostaną rozegrane w odpowiednią ilość" ok mówię, gram gram i nic, klikam w te okienko i drugi komunikat "Brak statystyk dla HERO"

No przewałkowałem FAQ, starałem się szukać na forum, ale nic nie znalazłem :f_cry: Pomóżcie :f_frown:

6 odpowiedzi
Peterus24 Autor wątku
Peterus24
PokerStrategist

Ps. zapomniałem, hud jak hud, ale żadnych informacji nie pobiera el do swojej bazy, żadnych rąk itp

prOlli
PokerStrategist

a w tym sofcie PS zainstalowanym na nowo, włączyłeś opcję zapisywania na dysku Hand History?

Peterus24 Autor wątku
Peterus24
PokerStrategist

Tak, mam tą opcję zapisaną

billabong8
PokerStrategist

mecz sie mecz a dojdziesz ,Polak potrafi :),powiem tak jest to uciazliwy program z ktorym od wekow sa same problemy sainstaluj sobie trial poker tracker ,holdem manager a zycie wyda ci sie o stokroc piekniejsze pozdro

prOlli
PokerStrategist

sprawdź jescze czy elephant znalazł ten katalog z HH z PokerStars, do automatycznego importu - nic innego mi nie przychodzi do glowy :f_confused:

avril1991
Oldschool Grinder

Witam!

Zmień ścieżkę zapisu rozdań w PokerStars na domyślną (jeśli zmieniałeś) rozegraj kilka i w zakładce automatyczne skanowanie wcisnij skanuj ponownie.